הפריה שלא הצליחה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה שלא הצליחה
    קרן
    22/12/2009

שלום רב, היום לצערי אחרי ivf שני שלא הצליח בהרצליה מדיקל סנטר. רציתי לשאול אם אני אבקש מרופא הנשים שלי לתת לי הפניה למרפאת פוריות בבית החולים לאחר ההפריות שלא הצליחו הוא יתן לי? כי אנחנו כבר התרוששנו ואני לא עובדת רק בעלי אז אני מבינה שדרך בית החולים ההוצאה הרבה יותר קטנה וזה הפריה לילד שלישי. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריה שלא הצליחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני יתן לך תשובה לשאלה

מיטל
    22/12/2009

אני גם עברתי מפרטי לציבורי והרופא נתן לי מכתב ואת התיק שלי כדי שהרופאים ידעו מה התהליך שעברתי אז לא תהיה לך בעיה שיהיה בהצלחה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מיטל

קרן
    22/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קרן

ד''ר דוד ישי
    22/12/2009

את יכולה לפנות לאחת היחידות הציבוריות שאיתן עובדת הקופה שלך , ללא צורך בהפניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו