הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    א
    22/12/2009

שלום,

אני בת 37, עשיתי 2 הזרעות עם איקקלומין שלא הצליחו.
    הרופא ייעץ לי לקחת סיבוב נוסף של איקקלומין והזרעה ואם זה לא יצליח לעבור לזריקות - גונאל אף.
    אך אני לחצתי על הרופא שיתן לי כבר החודש זריקות במקום סבב נוסף של איקקלומין והוא הסכים.
    תוצאות בדיקת ה - U.S בחודש שעבר לאחר לקיחת איקקלומין היו: התפתחו 3 זקיקים, בגדלים: 13, 22, 25.
    דבר חשוב: עשיתי צילום רחם יצא בסדר. תוצאות U.S - יש לי ציסטה עכורה בשחלה שמאלית בגדול- 30 * 32 מ"מ שקיימת הרבה שנים. פרופיל הורמונלי תקין. FSH- 4.8, LH-6.7, אסטרודיל- 314, פרוגסטרון - 3, פרולקטין - 178 וטסטסטרון - 1.8.
    מבקשת לשמוע דעה נוספת. מה דעתך? האם בכל זאת לקחת סבב נוסף של איקקלומין או להתחיל עם זריקות? אני לחוצה מבחינת הזמן מה עוד שבעלי נוסע לעיתים קרובות לחו"ל ואני לפעמים מפסידה חודש או חודשיים בגלל הנסיעות.
    סליחה על אריכות הדברים. בתודה רבה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום א

ד''ר דוד ישי
    22/12/2009

במקרה שלך אני בעד לעבור לזריקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה

ד
    23/12/2009

ד"ר ישי שלום,

תודה על התשובה המהירה לשאלתי.

בהמשך - מה דעתך אם אני אקח 3 כדורי איקקלומין החודש במקום 2 כדורים שלקחתי בחודשיים הקודמים? האם 3 כדורים משפיעים יותר מ - 2 כדורים? או שבכל זאת היית ממליץ שאעבור כבר לזריקות במקום האיקקלומין?

תודה, תודה ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו