אין מחזור אבל גם אין הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אין מחזור אבל גם אין הריון
    איילת
    30/09/2007

אני אמורה להתחיל טיפול בגונל-f החל מהיום החמישי למחזור הקרוב אך המחזור לא הגיע. הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שישי האחרון (בד"כ המחזור שלי הוא 26-27 יום, היום יום 31) ובדיקת הריון ביתית שעשיתי היום יצאה שלילית. האם זה אומר שאני אפסס את החודש הזה במידה ויהיה ביוץ מאחר ואין יום ראשון למחזור? או שפשוט אני כנראה לא אבייץ החודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור? פספוס?

פרופ' שחר קול
    30/09/2007

יתכן ולא היה ביוץ בחודש שעבר, יתכן והביוץ היה מאוחר יותר מהרגיל ומהצפוי, ולכן הוסת מתמהמה.
    יתכן והבדיקה הביתית אינה אמינה דיה, ואת בהיריון.
    הרבה שאלות - מעט תשובות...
    עדיף לבדוק מה קורה כדי לא להישאר באי וודאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם היה ביוץ?

איילת
    30/09/2007

איך בודקים היה ביוץ? לפי רמת הפרוגרסטון? ואם לא היה ביוץ אז מה עושים?
    לגבי משך המחזור קשה לי להאמין שהמחזור הנוכחי ארוך מהרגיל מאחר ומעולם לא היה לי מחזור כל-כך ארוך ובטח ללא דימומים חלשים נלווים לפני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים

פרופ' שחר קול
    01/10/2007

מתחילים בבדיקת דם לאסטרדיול פרוגסטרון LH ובטא.
    כמו-כן בודקים היטב בבדיקת אולטרסאונד מה מצב רירית הרחם, מה מצב השחלות, האם יש נוזל חופשי באגן.
    בדיקות אלו יכולות לשפוך אור לגבי מצבך ההורמונאלי- שחלתי.
    לפעמים אין תשובה מיידית, ויש צורך בבדיקות מעקב עד שיודעים בדיוק מה קורה.
    חודש ללא ביוץ לא מהווה ארוע נדיר בחיי כל אישה, גם פוריה.
    אבל, כמובן שיש לשלול מגוון גדול של אפשרויות אחרות, החל בהיריון, וכלה בציסטה שחלתית הגורמת לערעור האיזון ההורמונאלי, ולשבוש בביוץ הסדיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

איילת
    01/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו