מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגרסטרון נמוךמאיה23/12/2009
אני בת 32 נשואה + 1 בת 4 לאחר הריון ולידה טבעיים ותקינים. כעת אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר 3-4 חודשים ללא הצלחה. קניתי ערכות ביוץ ביתיות שבמשך 3 חודשים התשובה בהן כל הזמן הראתה שלילית (מהיום ה- 5 עד היום 21 למחזור). כבר ביצעתי מעקב אולטרסנד שלפי דברי הרופא תקין ומראה על גדילת השחלות והזקיפים. אולם שהלכתי לבצע יום למחרת בדיקת פרוגרסטרון פעמיים הוא הראה תוצאה של 1.4, 1.5.
האם יכול להיות מצב שבכל זאת הצלחתי להכנס להריון באותו שבוע של מעקב האולטרסנד שהיה תקין?
מה עלי לעשות האם מומלץ להתחיל בטיפול תרופתי או להמתין? איזה טיפול תרופתי ממולץ?
האם זו בעיה נפוצה בקרב האוכלוסיה?
אילו פתרונות קיימים?.
חשוב לציין כי אני פוחדת מאוד מהריון רב עוברים ועל-כן חוששת מאוד מטיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי23/12/2009התחושה שלי היא שאת מלחיצה את עצמך מוקדם מדי וללא סיבה מוצדקת. 3-4 חודשים זה זמן קצר מאד . בתקופה כזאת , סטטיסטית , הסיכוי לא להצליח גדול מהסיכוי להצליח גם כאשר הכל תקין . כדי לדעת אם היה ביוץ את צריכה לבדוק את הפרוגסטרון שבוע אחרי הביוץ ולא יום אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור תשובתך שאלה נוספת
מאיה24/12/2009האם לאור הדברים שכתבתי ותשובתך. כאשר לפי האולטרסנד שהראה שיש ביוץ והשחלות והזקיפים גדולים ונראים בברור ובאותו שבוע גם קיימתי יום יום יחסי מין.
האם יש סיכוי סביר שאני בהריון (למרות שבבדיקת הדם לפרוגרסטרון בצמוד לאולטרסנד היו תשובות נמוכות מאוד 1.5)??????
חשוב לציין כי בבדיקות ביוץ הביתיות התשובה לאורך כל הזמן הנה שלילית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור תשובתך שאלה נוספת
מאיה24/12/2009האם לאור הדברים שכתבתי ותשובתך. כאשר לפי האולטרסנד שהראה שיש ביוץ והשחלות והזקיפים גדולים ונראים בברור ובאותו שבוע גם קיימתי יום יום יחסי מין.
האם יש סיכוי סביר שאני בהריון (למרות שבבדיקת הדם לפרוגרסטרון בצמוד לאולטרסנד היו תשובות נמוכות מאוד 1.5)??????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור תשובתך שאלה נוספת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)