מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוףמיואשת24/12/2009
אני מטופת מקופת חולים מכבי ובעלי במיוחדת .הרופה שבניתי אליהא אמרה לי שהיא לא יכולה לטפל בנו . כי כל אחד בקופה אחרת ואמרה אם רוצים אני אטפל בכם אבל לא להגיד לאף אחד פרטי. עברתי אתצלה טיפול איקקלומין 6 חודשים אחר כך כל הטיפול אסטרופם+ אוטרוגסטן והזרקת אוביטרל והשבחה . ולא הצליח על כל טיפול לקחה 1300 שח .עכשיו בינתא אותי לצילום רחם ואמרה לי להגיד שאני טופלתי במוסד לא אצלה ולא להגיד את השם שלה.אפילו וגם כתבה בטופס הסכמה שאני טופלתי במוסד לא מובטח על אחריותי .ואחר כך הלכתי אליהא ונתנא לי יעוץ מהם צילום רחם .אני פוחדת מהתהליך הזה גם נתנה לי הפנייה לד"ר קול אחרי הצילום .מה הכוונה מה אני יכולה לעשות אני חייבת תשובה דחוף אני בוחדת שהלכתי אצל מישהי לא טובה .דרך אגב:הרופה עובדת בכל קופות חולים מכבי ומיוחדת .אחרי שעברתי את ההשבחה ללא הצלחה בקשה שבעלי יעבור למכבי כדי להמשיך טיפול מאוד אשמח אם יש לכם יעוץ בשבילי לעשות כי אני מבולבלת ושואלת את עצמי הרבה שאלות ללא תשובות.תודה ומאוד מודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה
מיואשת24/12/2009סליחה שכתבתי מלים לא נכונים כי כתבתי מהר עכשיו סמתי לב לזה.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר תשובה
מיואשת25/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסרין שלום
פרופ' שחר קול25/12/2009מציע שתקבעי תור למרפאה שלי במכבי, בריאות האישה, חיפה 048810766, ותבואי עם ההפניה שקיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף ד"ר
מיואשת25/12/2009ד"ר גם כך הרופה שטופלתי אצלה נתנה לי הפנייה אלייך להמשיך את הטיפול ב1\1 בעלי מקבל כרטיס מכבי כי הוא עבר למכבי .נתראה בקרוב מאוד .תודה מאוד לך ד"ר .אני עכשיו אחרי השבחה 30 יום ללא מחזור עשיתי בדיקת דם יצא שלילי ביום ה20 אחרי השבחה אמרה לי הרופה בצילום
us שיש לי שק לא ידוע מה הוא אז אמרה לי לעשות עוד פעם בדיקת דם אם יצא שלילי אז נותנת לי תורפה לקבלת ווסת ואחר כך ללכת לעשות צילום רחם . ולהזמין תור אצלך אחרי צילום.
היא נתנה לי הפניה רגילה ועוד דף שרשום עליו טופס הסכמה שאני לא טופלתי אצלה אלה אצל מוסד לא מובטח .אני יכולה ללכת לעשות רק עם ההפנייה הרגלה לצילום ?בלי הדף השני שרשמה עליו ?אני לא חתמתי על כלום אצלה !!! מאוד מודה לך ד"ר אני שמחה שעניתה ואני כל כך שמחה שאני בא אלייך לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול25/12/2009מציע לבצע הצילום במסגרת מכבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך ד"ר קול תודה.
מיואשת25/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)