שלום רופאים יקרים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום רופאים יקרים
    טניה
    27/12/2009

יש לי שאלה
    יש לי ציסטות בשחלות ולבעלי בדיקת זרע לא יצא טובה (חלקית)כלומר לכמות הזרע שנבדק אין כמות מספקת של זרעונים טובים , מנסה להרות כבר שנה ככל הנראה מהסיבות האלה לא ממש מצליחה, הרופאה שלי הפנתה אותי לצילום רחם , מכיוון שהתור לבדיקה שמתאים לי (עד 14 ימי מחזור) יהיה רק בחודש פברואר , המשמעות היא שאני מאבדת חודש שלם, ביקשתי מהרופאה שלי להתחיל בינתיים הזרעה (ללא צילום רחם) על מנת לא לאבד את החודש, נאמר לי שאין הזרעות ללא צילום רחם לפני , האם זה נכון?
    האם אכן לא מבצעים הזרעות ללא תוצאות של צילום רחם?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רופאים יקרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יקירתי אין דבר כזה

מיואשת
    27/12/2009

אני עברתי שתי הזרעות ועכשיו אני הולכת לעשות צילום תבדקי את זה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טניה

ד''ר דוד ישי
    27/12/2009

אפשר לעשות הזרעות ללא צילום רחם אבל צריך לקחת בחשבון שאם יש חסימה של החצוצרות או בעיה מכאנית אחרת , הטיפול הוא חסר סיכוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טניה- תור לצילום רחם

רונית
    28/12/2009

אם זה חשוב לך לבצע את הצילום את יכולה לנסות לקבוע תור לצילום רחם גם רחוק יותר מהבית. תקחי במוקד של קופת החולים שלך טלפונים של כל המרפאות המבצעות צילום רחם ותשבי על הטלפון עד שתצליחי. אני אישית הצלחתי בדרך הזו לקבוע תור בזמן קרוב יותר והנסיעה הארוכה היתה שווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו