מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 45שוש27/12/2009
שלום,
מזה כ-7 חודשים שאני נמצאת בטיפולים - עד עתה רק הזרעות. כשנגשתי לרישום לטיפול IVF וכל כך התרגשתי התברר כי הכיוון שהנני נשאית צהבת B מדבקת לא מוכנים לבצע זאת .
בדיקות תפקודי כבד מצויינים.
כמו שציינתי, לצערי התברר לי כי מי שנשאית מדבקת אין לה אופציה לטפולי IVF - אף אחד לא רוצה
לבצע זאת-אף מעבדה. כיצד אוכל לממש את רצוני בילד נוסף? מדוע השערים סגורים עבורי
בהפרייה? זו לא מחלת איידס ואם בנהלים יש לא אז היכן ה"כן"?
אני שבורה והזמן ממש לא בא לקראתי...
מה אוכל לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שוש
ד''ר דוד ישי28/12/2009אל תצטערי . בגיל 45 , הסיכוי להריון ב IVF קרוב מאד ל 0 . בד"כ לא עושים IVF בגיל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לתשובה-תודה
שוש29/12/2009שלום ד"ר,
אם כך מה האפשרויות העומדות לפניי? האם תרומת ביצית?
אני לא רוצה לוותר.
תודה רבה, שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
בתאל30/12/2009בקשר לבעייתך הרפואית אכן כדאי שתיבדקי איזה טיפול מתאים לך, בנוגע לגילך אני רוצה לעודד אותך ולספר לך שגיסתי בגילך רצתה בת לאחר שלושה בנים, עברה טיפול הפריה , היא הגיבה יפה לגיל וכעת היא לקראת לידה, אני מאחלת לך שתמצאי את הרופא המתאים שיעזור לך להגשים את חלומך בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שוש03/01/2010שלום בתאל,
מאד שמחתי לשמוע שיש עוד תקווה.
לפני מס' ימים הלכתי לשמוע רופא אחר ולהפתעתי תוך מס' דקות ומס' טלפונים שהרים במהלך
הפגישה שמעתי את הבשורה המשמחת כי אכן נמצאה מעבדה שבה אוכל לעבור IVF - הלוואי שאצליח !!! אני מתפללת ומקווה לטוב.
תודה ובהצלחה לכולן, שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF נשאית צהבת B
שוש28/01/2010אכן לא איבדתי תקוה ומצאת רופא חדש ואף מקום לביצוע IVF , כאשר עד עתה
הייתי נואשת כי נאמר לי שאין מעבדה המוכנה לבצע זאת לי.
עברתי IVF ומקווה שיצליח !!! אני כבר נושקת ל- 45 ..... מתפללת שיצליח !!
תודה ובהצלחה לכולן - לא להתייאש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה בשבילך
בתאל28/01/2010אני מעריצה אותך שעם כל הקשיים והגיל והרופאים שלא נותנים תמיד סיכוי התאמצת ונלחמת ועשית זאת , שיהיו לך בשורות טובות אמן!
אגב רציתי לשאול אותך איזה פרוטוקול עברת, אם בא לשתף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוש
ביבי29/01/2010אני בת 44 בתחילתו של פרוטוקול ליפני ivfמקווה שנצליח! לא לשכוח שרפואה היא לא מתמטיקה ויש סיכוי ויש ניסים!תעדכני אותנו בפורום?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוש
ד''ר דוד ישי29/01/2010קראתי את כל התכתובת שבהמשך. כמובן שלא מדובר במתמטיקה ותמיד קורים ניסים. השאלה היא האם את רוצה להסתמך על ניסים. אגב , ניסים קורים גם בלי IVF.
אני תוהה מה המניעים של יחידה או רופא שעושים טיפול IVF לנשים בגיל 45 או יותר. כמובן שהפתרון , זה שנותן סיכויים לאין ערוך גבוהים יותר , הוא תרומת ביצית.
מאחל לך הצלחה בכל דרך שתבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דוד ישי
ביבי30/01/2010כאשר הגבת לכל ההיתכתבויות והינך תוהה ,מדוע בגיל 45 מנסים ivf?מה האינטרס של היחידה? הכוונה גם לגילי 44?אזי אפשר לומר שזה 100%לריק???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ביבי
ד''ר דוד ישי30/01/2010לא אמרתי שהסיכויים הם 100% לריק. אבל הם מאד מאד נמוכים. בגיל 44 הם מעט טובים יותר. חשוב שנשים שעושות טיפול בגילים האלה תדענה היכן הן עומדות ותבננה את הציפיות והתקוות שלהן להצלחה בהתאם. חשוב גם שנשים אלה תדענה שיש אלטרנטיבה שנותנת תוצאות הרבה הרבה יותר טובות , גם אם היא אולי , לפחות למראית עין , טובה פחות , והיא תרומת ביצית.
אני מאחל גם לך הצלחה בכל דרך שתבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)