תאומים זהים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תאומים זהים
    חוששת
    28/12/2009

אני אחרי טיפול הפרייה ראשונה שהצליחה . אני כבר שבוע 7 +2 שבוע שעבר עשיתי אולטראסאונד שם ניצפה שק הריון ודופק . היא אמרה שהכל קטן ושאני יגיע בעוד שבוע לעוד אולטרא בטענה שהעובר היה צמוד לדופן הרחם. היום לאחר שבוע הגעתי ונצפו 2עוברים בשק הריון אחד. היא הסבירה לי משהו על כרום יחיד או שני כרומים אני לא הבנתי אותה . אם תוכלו להסביר לי מזה 2 עוברים ב2 כרומים נפרדים. הרופא אמר שאם הם בכרום אחד צריך להפסיק את ההריון . מה הסיכויים?? ומה זה אומר 2 כרומים. תודה רבה על העזרה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים זהים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרתכם בבקשה תגובתכם מאוד חשובה לי

חוששת
    28/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דנה
    28/12/2009

הבעייה אינה התרסיס בשבת(למרות שאני אמורה לבדוק פרוג שבוע אחרי הביוץ,אני מניחה שאפשר בשישי)אלא שאחר כך הבדיקה של השבועיים אחרי להתחיל עם הגירוי גם יצא בשבת והכל סגור אז לכן אני שואלת אם יש בעייה להתחיל את הסינרל ביום ה22 למחזור,
    בעצם מה ששאלתי הוא מה היום הנכון? היום ה21 או 22 או 23 למחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חוששת

ד''ר דוד ישי
    28/12/2009

מדובר בתאומים זהים. כדי לשרוד הם חייבים להיות בשני שקים נפרדים. הסיכוי לכך גדול יותר מהסיכוי שהם יהיו בשק אחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו