סינרל,מתי להתחיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סינרל,מתי להתחיל
    דנה
    28/12/2009

שלום,
    אני לקראת פרוטוקול ארוך,עם דיכוי של סינרל,
    בגלל אילוצים(יום שבת)אתחיל אותו ביום ה-22האם זה משנה?והאם אפשר להתחיל גם ביום ה-23 למחזור?אני מעדיפה לעשות זאת ביום הנכון
    שאלה נוספת,שוב עקב אילוץ של שבת(אי אפשר לעשות בדיקות)האם ניתן להתחיל את הזריקות שבועיים ויום מהדיכוי ולא שבועיים בדיוק,האם לאחר שהתקבל דיכוי זה משנה יום יותר או פחות?
    ושאלה אחרונה, לאחר שישה ימים של גירוי שחלתי אני אמורה לעשות אולטרסאונד ושוב זה נופל על שבת ואז לעבור לזריקה מסוג אחר, האם אפשר לעשות אותו ביום החמישי ועל סמך זה להתחיל להזריק ביום השביעי את הסוג השני?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינרל,מתי להתחיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד

ד''ר דוד ישי
    28/12/2009

את הדיכוי רצוי להתחיל בזמן , אם כי יום לכאן או לכאן אינו משנה. מה הבעיה להתחיל תרסיס ביום שבת ?
    אחרי שיש דיכוי אפשר להתחיל בזריקות מתי שרוצים , ולתכנן את זה כך שבדיקת הדם לא תהיה ביום שבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דנה
    28/12/2009

הבעייה אינה עם התרסיס(למרות שאני אמורה לבדוק פרוג שבוע אחרי ביוץ,אני מניחה שאפשר גם בשישי)אלא בבדיקה שבועיים אחריה לפני הגירוי השחלתי שגם יצא בשבת והכל סגור,לכן אני שואלת על היום ה22 .בעצם השאלה שלי מהו היום הנכון? היום ה21,היום ה22,ה23

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שאמרתי לא ממש משנה

ד''ר דוד ישי
    29/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו