מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מוקפאים
    שרי
    31/12/2009

עברתי החזרת 2 עוברים מוקפאים (של 11 תאים) ב-31.12.09.
    אמרו לי לעשות בדיקות דם+הורמונים שבוע לאחר מכןף ובשבוע שאחר כך בדיקת דם להריון.

לאילו ערכים של פרוגסטרון ואסטרדיול מצפים לאחר שבוע?

האם בזמן הזה אני אמורה להרגיש משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרי שלום

פרופ' מרתה דירנפלד
    01/01/2010

בדכ' מצפים לרמות גבוהות של הורמונים אלה .רמתם בהתאם למספר הזקיקים שנשאבו וכן למינון התרופתי של הורמונים אלה אם נלקים ע"י המטופלת ומשתנים מאשה לאשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה..

שרי
    01/01/2010

הזקיקים שלי (27 ביציות בסה"כ) נשאבו ב-08/11 ולמיטב ידיעתי הוקפאו ב-11/11 לאחר שלא בוצעה החזרה עקב גירוי יתר שחלתי.

אתמול (31/12) עברתי את ההחזרה של 2 עוברים מוקפאים יפים, בעלי 10 ו-11 תאים, ששרדו יפה את ההפשרה.
    הרירית, מבדיקה שנעשתה מס' ימים לפני ההחזרה הייתה בסביבות 7 מ"מ

עד כמה ברעך, צריכות להיות רמות גבוהות של ההורמונים הללו?
    אני לוקחת תמיכה של אוטרוגוסטן 3X100X2 (כלומר שלוש פעמים ביום 2 נרות כל פעם של 100), ו-4 אסטרופם ביום?

והאם פעולות פשוטות כמו התכופפות(זהירה) ופעולות בית פשוטות כגון קיפול כביסה וכד' יכולות לפגום בהשתרשות העוברים ברחם??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו