המשך תמיכה לאחר דימום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך תמיכה לאחר דימום
    רחלי
    03/01/2010

אני בהריון אחרי החזרת שני עוברים טריים ואחד נקלט. כיום בשבוע 7+5.

מאז ההפריה אני סובלת מכאבים והתכוצויות באיזור הרחם וגם בצדדים בעיקר בצד ימין (נראה לי שהיה לי גירוי יתר שחלתי שבעקבותיו הופסקה תמיכה בפרגניל לאחר שתי זריקות שקיבלתי בסמוך להחזרה- והוחלפו בפרוגינובה).

לפני כשבוע וחצי היה לי דימום קל שמלווה בהתכווצויות.

לאחר כחמישה ימים עשיתי אולטרסאונד ונצפה עובר, דופק ושק הריון תקינים ומתאימים בגודלם לגיל ההריון אך נצפה מאחורי שק ההריון איזור היפואקוגני.

הרופא הנחה אותי להוסיף זריקת גסטון 50 מ"ג כל יום לעשרה ימים (בנוסף לתמיכה שכבר קיבלתי- אנדומטרין פעמיים ביום ופרוגינובה פעמיים ביום)., ונתן לי מנוחה של שבוע.

במהלך השבוע לא היה כל דימום.

1. האם זה בסדר להפסיק את התמיכה של הגסטון לאחר 10 ימים?
    2. אני עדיין סובלת מכאבים, אך ללא דימום- האם זה בסדר לחזור לפעילות רגילה- חשוב לציין שאני עובדת בעבודה תובענית, אני די מתרוצצת כל היום ממקום למקום ?

תודה רבה וסליחה על האורך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך תמיכה לאחר דימום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נחמה

ד''ר דוד ישי
    03/01/2010

אם אין דימום והממצא באולטרסאונד נעלם , אפשר להפסיק את התמיכה. לגבי עניין הכאבים והעבודה , תתיעצי עם הרופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו