לד"ר קול-הפרשות מהחזה- יש חדש

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר קול-הפרשות מהחזה- יש חדש
    לילי
    02/10/2007

ראשית, המון תודה על התגובה המהירה. סייעת לי מאד. המלצתי לי לבצע בדיקת פרולקטין ובטא.
    פניתי לרופא נשים ותארתי לו את הבעיה. הוא הרגיע אותי ואמר שלבקשתי אבצע בדיקת הורמונים, אך הוא כבר מודיע לי שאיננו רואה כל סיבה להפרעה הורמונלית. בנוסף, ביצע בדיקת אולטראסאונד וקבע שאני בריאה, הכל תקין ואין שום סיבה לדאגה. אבל הוא לא הפנה אותי לבדיקת בטא.

היום, יום למחרת היתה לי הפרשה קלה חומה בהירה (לא מהחזה...). ההפרשה קיימת רק בניגוב. היה לי ספק שלא מדובר בווסת.
    רק לשם הסקרנות ביצעתי בדיקת הריון בשתן וגיליתי להפתעתי פס חלש!

האם יתכן שזהו הריון? האם יתכן שההפרשה הבהירה היא ההשתרשות (כשבוע ויומיים לאחר ביוץ משוער).
    האם עלי לפנות אל הרופא ולבקש בדיקת בטא או להמתין כמה ימים ולבצע שוב את בדיקת השתן?
    בינתיים ההפרשה מהחזה פסקה. במידה ויש הריון, האם יתכן שהרופא לא ראה אותו באולטרסאונד (שוב, אני ממש בסמוך לאיחור המחזור).
    האם יתכן ששהפרשה מהחזה היא חלק מהסערה ההורמונלית של ההריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתרשות

פרופ' שחר קול
    03/10/2007

כן, הפרשה דמית קלה, או כתם דם קטן יכולים לציין השתרשות העובר ברחם. אך זה סימן מאוד לא ספציפי.
    הבדיקה הביתית מצביעה על אפשרות של הריון.
    יש לוודא זאת ע"י בדיקת דם.
    באותה הזדמנות - ניתן לבדוק פרולקטין.
    בדיקת הדם להריון רגישה יותר מבדיקת השתן.
    באולטרסאונד לא ניתן לראות הריון ב-3 השבועות הראשונים לקיומו.
    הריון יכול לגרום להפרשה מהחזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו