שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סיגל
    07/01/2010

אני כבר מנסה מזה כשנה (מאובחנת כפוליציסטית ובעלת רחם דו קרני), כרגע מתחילה טיפול של אוביטרל והזרעה (החל מחודש הבא גם איקאקלומין).

שתי שאלות:
    1. האם אפשרי כדי להרגיע קצת את הלחץ בתקופת הביוץ לקחת במשך כמה ימים קלונקס להרגעה (מינון ממש נמוך, בעבר סבלתי מחרדות והייתי לוקחת חצי כדור וזה ממש עזר לי), נראה לי שזה מאוד יכול לעזור בייחוד לאור העובדה שאני די לחוצה?

2. מה המשמעות של רחם דו קרני? קצת נלחצתי ששמעתי על זה, האם יש סיבה לדאגה, ועל מה זה משפיע על הכניסה להריון או על ההריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

דנה
    09/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאי

חסויה
    09/01/2010

רציתי לספר לך משהו על עצמי אני לפני חצי שנה עברתי שאיבה של 17 ביציות בגלל בעיות הזרע שיש לבעלי הופרו רק 9 ובמשך חצי שנה הזו כל הזמן ניסינו להחזיר מוקפאים ועד היום לא הלך לצערי. אז רציתי לומר לך שתתנחמי זה שיש זה לא אומר שזה מצליח הנה לך עובדה חיה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    09/01/2010

את יכולה לקחת קלונקס
    בד"כ אין לרחם הדו קרני משמעות. לא מבחינת הסיכוי להריון ולא מבחינת הסיכון להפלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו