מעט דימום אני לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעט דימום אני לאחר החזרה
    אייר
    04/10/2007

בת41 טפול ה-4 להפריה, אחרי החזרה בתהליךICSI /HAH
    ופיפל מ23/9 היה לי מעט רירית דימום מועט לפני חצי שעה אור ליום 4/10 שזה תאריך המחזור בתאריך קבוע .
    אני עם תמיכה של אסטרופם 2 מ"ג בקר ערב ,מיקרופרין 75 מ"ג בבקר ,וקורינון וגינלי בדיקת הריון
    פרדניזון 5 מ"ג X 2 לממשך 5 ימים כבר סיימתי לקחתם
    אמורה להיות רק ביום שני 8/10
    1 האם להקדים בדיקת הריון ליום שישי עודיום. ? 2 להמשיך עם התמיכה? 3האם מחזור יכול להתקיים ולהגיע בתאריך הקבוע ובכל זאת סכוי להריון?4 או להמשיך עם התמיכה אם יש מעט דמום ולעשות בדיקת דם רק ביום שני עוד5 ימים /ו-5 ימיםזה אורך זמן
    המחזור שלי יש נזק אם ממשיכים לקחת תמיכה במחזור?
    הטיפול כלל גונלF פיוריגון גנרה מיום 21 למחזור אוגוסט טפול הארוך הוחזרו 2 ביציות מופרות חלוקה של 2/4
    נא תשובתך תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעט דימום אני לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום

פרופ' שחר קול
    04/10/2007

עדיף לבצע בדיקת דם להריון 14 יום לאחר השאיבה. עד אז - לקחת התמיכה ההורמונאלית ואחרת ללא שינוי.
    גם אם אין הריון - נטילת התרופות לא תיגרום לנזק.
    ביצוע בדיקת דם להריון מוקדם יותר עלול לתת תוצאה כזובה, כלומר, תוצאה שלילית בעוד שמתחיל הריון, אך רמת הבטא נמוכה מידי מכדי לגלות אותה בבדיקת הדם. לכן, כדי לקבל תוצאה אמינה, מציע להמתין לתאריך שנקבע: 14 יום מיום השאיבה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וחג שמח

אייר
    04/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו