חום שחר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חום שחר
    פוריה
    04/10/2007

שלום לרופאים הנהדרים,
    שאלה על ענין מטריד -
    אני מנסה להכנס להריון. הגיע לי מחזור מאוד חזק, דימומים חזקים, כאבי מחזור חזקים וקרישי דם שחורים (סליחה על התיאור) ל-3 ימים. הסקתי מזה כמובן שאינני בהריון. יומיים לפני הגעת המחזור היו לי הפרשות חומות מאוד בהירות ללא כאבים.
    כיוון שבלית ברירה מתחילים לנסות שוב, אני בודקת ביוץ גם לפי חום השחר.
    חום השחר לא ירד יומיים לפני המחזור שהגיע, גם בזמן המחזור וגם לא אחריו. הוא נשאר על 36.8 - 36.9 עד 37 עד עכשיו (אני לפני ביוץ ורק כמה ימים אחרי המחזור) כאשר בחודשים קודמים יומיים-שלושה לפני המחזור ועד הביוץ הבא הוא היה על רמה של 36.2-3 לכל היותר.
    רציתי לשמוע דעתכם על התופעה והאם יש לכך הסבר.
    תודה מראש
    הודיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום שחר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום

פרופ' שחר קול
    04/10/2007

מדידת חום היא סימן מאוד לא ספציפי למשטר ההורמונאלי, ולקיום ההריון.
    המדידה היתה נפוצה לפני עשרות שנים כאשר בדיקות דם אמינות להורמוני המין לא היו בנמצא.
    כיום - אין טעם להערים סברות וחלופות ואפשרויות ופרשנויות על רקע שינויים בחום הגוף.
    פשוט וקל, ומאוד מדויק וחד משמעי, לבצע בדיקת דם כדי לדעת מה קורה, ולא לגשש באפילה.
    באופן מאוד כללי - אם יש שינוי בדפוס הוסת הרגיל, יש מקום לבדוק אפשרות של הריון , וכן לשלול בעיות של חוסר ביוץ, או ביוץ לא סדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו