שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום
    חסויה
    11/01/2010

שלום ד"ר, אספר לך בקצרה את הרקע הרופאי לאי הצלחה להרות עד היום. אני בת 26 בעלי 27 עברתי פרופיל הורמונלי, אולטרסאונדים, צילום רחם, בדיקה של צוואר הרחם כנראה את כל הבדיקות האפשריות בבדיקות התגלה כי אני סובלת משחלות פוליצסטיות, בעלי גם כן עבר בדיקת זרע שבה התגלתה כי האיכות, הכמות, והתנועה של הזרעים לא טובה. יש לציין כי התגלתה אצלי מחלה גנטית בגיל 19 FMF (שהבנתי שזה גם פוגע בפריון) אני מטופלת ע"י כולכיצין כל יום. לאחר הזרעות שכשלו, החלטנו לעבור הפריה ביולי האחרון עברתי שאיבה של 17 ביציות בסופו של דבר הופרו רק 9 כל חודש בחודשו עד היום החזירו לי 2 מוקפאים ועד היום ללא הצלחה. יש לי 2 שאלות: האם יכול להיות שלמרות שהזרעים של בעלי עברו "שיפוץ" במעבדה הם עדיין חלשים ובגלל זה הם לא מחזיקים ברחם? השאלה השניה שלי היא האם יש עוד איזה שהיא בדיקה שאוכל לעשות חוץ מהבדיקות שכבר עשיתי? לפעמים אני מרגישה שההחזרה לא מצליחה כי איזה משהו פגום בי כי הם צריכים להשתרש ברחם וזה לא קורה מצד שני אני אומרת שחלות פוליצסטיות? לא אמור להפריע להשתרשות אני מתוסכלת. תודה רבה על עצתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    11/01/2010

הזרע הלקוי מפרה פחות , אבל כאשר יש הפריה ויש עובר המשמעות של איכות הזרע קטנה יותר. אני חושב שמוקדם מדי לומר שיש אולי בעיה נוספת. את צריכה להמשיך בסבלנות . אני בטוח שתצליחי בסופו של דבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה

עדי
    11/01/2010

סתם רציתי להשתתף איתך בתסכולך, אני כל כך מבינה אותך ומזדהה איתך, אני נמצאת באותו המקום שהכל נראה אצלי תקין והזרע מצליח להפרות את כל הביציות ובכל זאת העוברים לא נקלטים... מתסכל מאוד אבל תהיי חזקה ותמשיכי לנסות ולמרות שאני לא מצליחה ליישם את זה אבל ממליצה לך לנסות להיות רגועה כי אומרים שזה משפיע הממממון אבל מי כמוני יודעת שזה בלתי אפשרי להיות רגועה :-)
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו