מחזור מתמשך לאחר הפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור מתמשך לאחר הפריה
    בתאל
    12/01/2010

אני ביום ה13 למחזור לאחר הפריה עם דקא מונוגון ושאר ירקות , מעולם לא קרה לי דבר כזה בדרך כלל המחזור נמשך 6 ימים, הפעם יש לי הפרשה דמית עד עצם היום הזה.
    אתמול הייתי אצל הרופא שאמר בבדיקה הא.ס שהכל תקין וזה נובע ממהורמונים שהרירית 2.6 (מה שאצלי ביום ה12 היא כבר 8 בערך) ושהוא יתן לי כדורים לאיזון הורמונלי או שנשאיר זאת טיבעי עד שהגוף יתנקה מעצמו, העדפתי טיבעי, רציתי החודש ללכת למיקווה ולנסות טיבעי הוא ראה זקיק של 10 ממ אך לא נתן לו חשיבות לאור המצב שאלותי:
    1. האם התופעה מוכרת ומה בעצם התרחש כאן? אני ארבע שנים בהטיפולים ולא קרה לי דבר כזה.
    2. האם יש עוד סיכוי/טעם לעקוב אחר הזקיק ושכן יהיה ביוץ מאוחר יותר (בטיבעי אני מבייצת בין היום ה10-12 למחזור)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מתמשך לאחר הפריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בתאל

ד''ר דוד ישי
    12/01/2010

יתכן שאת עדיין תחת הדיכוי של הדקפפטיל . אני מניח שאם תמשיכי במעקב , בסופו של דבר יתפתח זקיק ויהיה ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו