השתרשות ללא דימום והריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השתרשות ללא דימום והריון
    סמ.
    12/01/2010

יש מישהי שלאחרי החזרת עוברים נכנסה להריון בלי דימום השתרשות?
    אני שואלת כי בפעם הראשונה אחרי החזרה היה לי דמום השתרשות
    ההריון לא המשיך
    אחרי זה בצעתי החזרה ולא היה דימום ובסוף לא היה הריון
    הפעם הזאת אני מאוד מודאגת ומחכה לדימום השתרשות
    אם ההריון הראשון היה דימום השתרשות האם זה אומר שכל הריון יהיה? או שיכול השתרשות בלי דימום או כאב?
    מתי תהיה השתרשות לאחר החזרת עוברים טריים?
    נמאס לי כבר מהטיפולים ואני רוצה שיצליח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתרשות ללא דימום והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה לא לדלג על שאלתי

סמ.
    12/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמ.

נטע
    12/01/2010

אני קוראת את מה שכתבת וזה כאילו אני כותבת את זה וגם אני שאלתי את אותה שאלה פה בפורום לא מזמן אז ככה..
    גם לי היה דימום של השתרשות כמה ימים אחרי החזרת עוברים ואכן היה בריון אבל נאלצתי לעבור גריידה כי הפסיק להתפתח וגם אני מקווה כל פעם לראות איזו טיפת דם כמה ימים אחרי החזרת העוברים למרות שגפ הרופאים פה כתבו לי שלא חייב להיות דימום מהשתרשות ושברוב המקרים אין ומבנות שאני מכירה אכן לא חייב להיות כל סימן להריון עד שמגיעים למועד הבטא ולעיתים יש את כל הסימנים בעולם ועדיין אין הריון ואת זה אני יודעת גם מנסיוני.
    אז תנסי להיות רגועה למרות הקושי ולא לחפש סימנים ולא לפרש סימנים בצורה זו או אחרת כי כל הריון הוא שונה וכל סימן יכול להעיד על כשלון או הצלחה של הטיפול.
    כל כך מזדהה איתך ומאחלת לך בהצלחה ובטא חיובית... א-מ-ן!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו