פיוריגון ביום ה-7 למחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פיוריגון ביום ה-7 למחזור
    אני
    13/01/2010

שלום רב,

אני בת 41.4 נשואה +ילדה. הריון ראשון ספונטני ולידה רגילה.

מנסה להרות בשנית לאחר חוסר הצלחה פניתי לרופא פריון. נתן לי איקקלומין +אוביטרול. לאחר מעקב זקיקים הזרקתי את האוביטרול והגעתי להזרעה. הטיפול הזה נכשל.

לאחר שהטיפול נכשל הרופא החליט לעבור לIVF ואמר לי להתחיל להזריק פיוריגון. הייתי ביום השישי למחזור והרופא אמר שמאחר ואני צריכה אישור לתרופה אז אוכל להזריק גם מחר. דהיינו ביום השביעי.
    במשך 4 ימים הזרקתי מינון של 150 לאחר בדיקת דם ואולטראסאונד הרופא החליט להגדיל את המינון ל-300 אולם גם היום (היום ה-14 למחזור) נצפו זיקיקים מאד קטנים עד כדי כך שהרופא לא רשם את גודלם. רירית עובי 4. הייתי מאד מאוכזבת.

בדרך כלל וללא קשר לאיקקלומין ולפיוריגון במעקב זקיקים שהייתי עושה תמיד היו נצפים זקיקים. וכעת ביום ה-14 כלום.

האם יש קשר לכך שהזרקתי ביום ה-7 למחזור. האם הייתי צריכה להזריק מוקדם יותר. ממה שאני קוראת בפורומים רוב הנשים מזריקות ביום ה-3 או 4 למחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיוריגון ביום ה-7 למחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיורגון

פרופ' שחר קול
    13/01/2010

מקובל להתחיל הטיפול ביום 3 למחזור, אך חוסר התגובה של השחלות שלך אינו קשור להתחלה המאוחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו