איחור מחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור מחזור
    מיואשת
    13/01/2010

אני בת 23 עברתי טיפול איקקלומין 5 חודשים וטיפול שלם של אסטרופם ואטרוגסטן ואוביטרל והשבחה עברתי השבחה 25 \11 ועד היום לא קבלתי ווסת . לפני כל הטיפולים המחזור לא היא סדיר כל 40 או 43 ימים . ובחודשים שהייתי לוקחת אקקלומין היא סדיר כל 28 או 29 ימים . עברתי בדיקות דם להריון ובדיקה ביתית יצא שלילי אז לקחתי תרופה לקבלת מחזור לפני שבוע
    ל5 ימים כל יום 2 כדורים .והיום אני אחרי שבוע מסיום התרופות.האם יש השפעה לאיחור מחזור מהתרופות שלקחתי כי אסטרופם לקחתי חודשיים חודש ראשון עם כדור אחד ביום וחודש שני עם שני כדורים ביום ואטרוגסטן גם חודשיים עם הזריקה של האוביטרל. ואני מחכה לקבל מחזור כדי להתחיל טיפול חדש אצל ד"ר קול .וגם לעבור צילום רחם ?השאלה מה אני עכשיו צריכה לעשות ?אגב אחרי תרופה לקבלת מחזור מרגישה מכאבים חזקים בחזה .שאף פעם לא היא ככה ! מה הטיפול הבא שאני צריך לעשות אחרי כל הטיפול שעברתי ? ומה מגבי איחור המחזור ?מה אני צריך לעשות ? אשמח מאוד אם תענו לי דחוף על השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור מחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מליסה

ד''ר דוד ישי
    13/01/2010

תעשי בדיקת דם להריון. אם היא שלילית לכי להבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו