בטאות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטאות
    rony41
    14/01/2010

שלום,
    בטא ב-12.1 - 14 יום אחרי שאיבה- 75
    בטא היום: 273

פרוגסטרון: 70
    בת 42, הוחזרו 4 טריים בהחזרה כפולה: 3 עוברים בני יומיים ובלסטוציסט בן 5 ימים.

אני מניחה שההכפלה היא יותר מבסדר, השאלה היא האם במצב של הכפלה פי 3.7 יש רמז ליותר מעובר אחד? והאם הכפלה כזו יכולה לרמוז על המשך תקין?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטאות

פרופ' שחר קול
    14/01/2010

יתכן הריון מרובה עוברים.
    ההתחלה טובה, נקווה שגם ההמשך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

RONY41
    15/01/2010

ב-3 הבקרים האחרונים אני חשה כאבי בטן דמויי מחזור (ללא דימום) ובמשך היום לא חשתי בהם. היום בבוקר זה קצת התחזק ובא בגלים (עדיין נסבל) . האם הכאבים קשורים להריון או לגירוי השחלתי? האם אומר משהו לגבי תקינות ההריון? כאמור אני בשבוע 4+3 לאחר החזרה כפולה של 4 טריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    15/01/2010

לא ניתן לקבוע ללא בדיקה מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו