מחזור מקדים או השתרשות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור מקדים או השתרשות?
    ליאת
    14/01/2010

הביוץ שלי היה ביום ראשון שעבר כך שיום ראשון הקרוב אני אמורה לקבל את המחזור. לעיתים יום לפני המחזור יש לי פתאום הפרשה חומה או אפילו מעין קריש דם בצבע אדום בניגוב וזה עד למחרת שאני מקבלת את המחזור אפילו אחרי יום שלם מההפרשה.
    היום 3 ימים לפני שאמורה לקבל את המחזור, היתה לי בבוקר הפרשה מעט חומה בניגוב וערב הפרשה רגילה עם קריש דם אדום וזהו בינתיים.
    1. אם יתכן השרשה של עובר רק עכשיו או שכבר מאוחר ואלא יתכן שמדובר בהפרשה מהשתרשות?
    2, האם יתכן שהמחזור מקדים למרות שהביוץ היה בוודאות ביום ראשון שעבר? כלומר האם יתכן מצב שבו םתאום המחזור מגיע אחרי 11 יום מהביוץ ולא 14?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מקדים או השתרשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור

פרופ' שחר קול
    15/01/2010

1. יתכן, אך הסיכוי קטן.
    2. יתכן, בעיקר אם קיבלת טיפול פריון כלשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ליאת
    15/01/2010

אני במנוחה החודש מטיפול לאחר טיפול שכשל אז ניסינו טבעי כך שלא אמור להקדים המחזור עקב טיפול אז האם יתכן מצב שמחזור מקדים כלומר פחות מ-14 יום מהביוץ ?
    בינתיים לא קיבלתי וגם הבוקר היתה לי טיפה חומה על התחתונית אז האם יתכן שהשרשה היתה כבר ויש הפרשות דמיות בתחילת הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    16/01/2010

מציע בדיקת דם מחר בבוקר כדי לפזר את הערפל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו