בבקשה ענו לי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה ענו לי
    מיכל
    15/01/2010

ביום 02/01/10 עברתי שאיבה ביום 04/01/10 הוחזרו לי שני עוברים יפים מאוד על פי דברי הפרופסור. זהו טיפול שני. ביום 17/01/10 אני אמורה לעשות בדיקת דם.
    אתמול יום 14/01/10 עשיתי בדיקת שתן שהראתה לי פס חלש מאוד היום 15/01/10 בשתן של הבוקר עשיתי שוב בדיקה שהראתה לי פס יותר חלש.
    אני יודעת שתענו לי בכך שאני אחכה ליום א' הקרוב לבדיקת הדם אבי איני יכולה יותר לחכות.
    בבקשה האם תוכלו להביע את דעתכם המקצועית האם יש סיכוי שאכן יש הריון בבקשה תענו לי ותבינו אותי ואת הלחץ שיש בי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה ענו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר ענה לי בבקשה

מיכל
    15/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    15/01/2010

בודאי שיש סיכוי להריון , אבל , כמה שלא תהיי חסרת סבלנות ולחוצה , תדעי רק אם וכאשר תעשי בדיקה בזמן הנכון.
    מותר לך להתחיל לבדוק אם יש הריון כבר ביום ההחזרה או ביום שאחרי , אבל כמו שלזה אין ערך או הגיון , אין הגיון לעשות את הבדיקה בימים שעשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו