מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לדקטור קולמיואשת16/01/2010
שלום רב ד"ר
בת 23 וב14\11 פעם אחרונה שקבלתי מחזור .וב25\11 עברתי השבחה +איקקלומין .עד היום לא קבלתי ווסת .כבר חודשיים.ללא הריון ובדיקות hsgשלילית .ווללא ווסת היום עשיתי צילוםus עובי רירית2 ס"מ .כעת איחור בוסת קבלתי פרובירה -לא קבלתי מחזור וגם הריון שלילי .
רחם תקין עובי רירית 2 ס"מ טפולות תקינים .ונתנה לי הרופא הפנייה דחופה אלייך כי היום שבת אז אני מחכה לצאת שבת כדי לעשות תור .ואני לחוצה מאוד
כי גם יצא לי ורדי גפיים אז היא פוחדת לתת לי משהו לא בסדר וצריכה לעשות גם us לגפה שמלית .
אני חושבת הרבה ואין לי סבלנות עד שאני אזמין תור אצלך .אבל זה בקרוב בטוח .ההפנייה היא לאי פריון ואי סדירות בוסת.בעלי חולה סכרת ו3 בדיקות זרע לא תקינות .מה הוא התהליך הבא שאתה ממליץ לעשות ?עברתי 6 חודשים איקקלומין ואחרי זה אסטרופם ואוטרוגסטן ואיקקלומין ללא הצלחה ועוד חודש של אותם תרופות וזריקת אוביטרל והשבחה ב25 \11 ומאז לא קבלתי ווסת .אם אפשר ואם אתה יכול לתת לי מהזמן שלך ולעזור לי ולסביר לי מה התהליך הבא והאם יש סיכוי להרות ?אני ממיואשת וחסרת סבלנות ובדכאון .תודה מראש
תוצאות בדיקות זרע נפח 3.0 , ph7.5 ריכוז 20.0 מספר זרעונים כללי 60.0 אחוז תנועה טובה 5.0 אחוז בינוני 25.0 ואחוז איטית 20.0 זרעונים בתנועה 30.0 ואחוז צורת פתולוגיות 85.0
אילו תצאות זרע מה הדרך הטובה יותר לכנס מהר להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר לענות
מיואשת16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה תודה!
מיואשת17/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה
מיואשת17/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסרין שלום
פרופ' שחר קול17/01/2010הסיפור מורכב, ומסובך.
יעוץ בפורום הוא פשטני מידי.
יש מקום ליעוץ מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)