שאלה דחופה מבחורה לחוצה!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה דחופה מבחורה לחוצה!
    דנה
    16/01/2010

    ערב טוב

    ביום שלישי שעבר הלכתי לבית החולים על מנת לבצע אולטראסונד( שבועיים אחרי זריקת דקפפטיל 3.75) כי אני מתחילה מחזור ראשון IVF בשעה טובה. עשיתי שני צילומים באותו יום בצילום השני כשנכנס הרופא הסתבר כי ישנו גופיף בשחלה שמאלית שלא ידוע מה זה בדיוק! הוא שיער כי זה זיהום. הלכתי וישבתי עם עוד רופא בבלינסון על מנת שיסביר לי מה לעשות הלאה בטיפול אז הוא אמר שהוא לא ימשיך בטיפול כל עוד לא ידע מה זה . אז הפיתרון היחיד שהיה לו זה לחכות עד יום ראשון הקרוב ולעשות שוב אולטאסונד ודם כי הוא טען שלא עבר עליו דבר כזה קודם לכן ושהוא לא יודע מה הגופיף הזה בדיוק . מאותו יום אני לחוצה וחושבת רק על דברים רעים .
    מנסיונכם האם עבר עליכם דבר כזה שיש גופיף ברחם ? ומה זה יכול להיות?
    ולא היה לי דבר כזה אף פעם ב7 ההזרעות שעשיתי .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה מבחורה לחוצה!

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שלום דנה

    ד''ר דוד ישי
    16/01/2010

    פעם אמרת גופיף בשחלה ופעם ברחם. אז איפה זה באמת ? אני מניח שמדובר בגופיף צהוב בשחלה. אם זה אכן כך , אין לזה משמעות בד"כ , אלא אם הוא מפריע לדיכוי של הדקפפטיל , ומעכב את התחלת הטיפול. בכל מקרה . הסבירות לתהליך ממאיר או גידולי קטן.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו