מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רופאים הצילו!בתאל16/01/2010
ארבע שנים בטיפולי פוריות על רקע לא מוסבר אצל בעלי ואצלי הכל תקין, עברתי צילוםרחם, היסטרסקופיה, פיפל , פאפ והכל תקין! שמתי לב שעד היום : יום לאחר ההזרעה או יום לאחר החסרת העוברים או יום לאחר קיום יחסים בביוץ טיבעי אני מתחילה לחוש את כאבי טרום המחזור שאט אט מתגברים עד לבואו הממשי של המחזור, עיזרו לי בבקשה להבין התופעה, מדוע דווקא מיד אחרי מה שציינתי הרירית מתחילה להתפרק ?! האם יש משהו ברירית הרחם שלי שפוכש בעובר או בזרע שהופך להיות קטלני ? והאם יש משהו שעלי לעשות /לבדוק אצלי על מנת ליצור קליטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפשי אולי?!
סמ.17/01/2010אני יודעת שאת מחכה לתשובת הרופאים
חשבתי אולי אביע את דעתי ואם לא תעזור אז לא תזיק מאחורי שאני מטופלת כמוך ואני הגעתי כבר ל IVF .
אם הכל תקין מבחינה רפואית חשבת אולי שזה קטע נפשי?
הלחץ והמתח שאת נמצאת בו והמחשבות השליליות הממוקדות על אותו דבר מאוד משפיעות על כל תהליך הטיפול ומשפיע על הפוריות ( אני צריכה גם להגיד את זה לעצמי לפעמים למרות המודעות לדבר הזה קשה להתמודד איתו בגלל כל ההרמונים והמתחים שאנחנו נמצאות בהן)
אני מציעה שתחפשי דרך להירגע ולחשוב חיובית להוריד את כל הלחצים ואחר כך לנסות שוב -חשוב לא להתייאש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ נפשי יכול לעכב ביוץ
עינת17/01/2010אבל אין שום מחקר שמעיד על התפרקות רירית כתוצאה מלחץ נפשי. נא לא להמציא שטויות שרק יכניסו ללחץ את השואלת.
גם נשים לחוצות נכנסות להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקשת שהרופאים יענו
בתאל17/01/2010תודה לכן ובהצלחה אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפגעתי ממך נגה
סמ.17/01/2010נגה אני לא יודעת למה הגבת כך על נסיוני לעזרה לבתאל אני לא מדברת שטויות ולחץ נפשי יכול להשפיע על הרבה דברים אני מאוד נפגעתי ממך פה אנחנו מנסות גם לעזור אחת לשנייה
כולנו עוברות תהליך זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו
פרופ' שחר קול17/01/2010כדי לייעץ באופן רציני יש לראות את כל התמונה, ובעיקר את דוחות המעבדה.
מיתוס: זרע "קטלני" - אין דבר כזה.
רירית הרחם: יש לשער שהיסטרוסקופיה, בדיקות א.ס. ופיפל היו תקינים. לכן סביר שהרירית תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול לאיזה דוחות מעבדה
בתאל17/01/2010הנך מתכוןן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבדת ה - IVF
פרופ' שחר קול18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול
בתאל18/01/2010אודה לך אם תהיה ספציפי איזה תשובות נידרש לקבל, כי יש לנו כמעט את כל הנתונים, המתבקשים תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)