מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מחזור???ליאת17/01/2010
לפני כשבועיים בדיוק היה הביוץ שלי כך שהיום אני אמורה לקבל את המחזור, במשך שבוע יש לי בחילות קלות שהולכות וחוזרות במהלך היום וכן צרבות קלות ולפני 3 ימים היתה לי הפרשה מעט חומה בבוקר ובערב קריש דם עדין בניגוב לפני יומיים היתה לי גם טיפה חומה על התחותונית והפרשה מעט חומה בניגוב וזהו, כעת היתה לי הפרשה ממש אדומה כאילו שהמחזור התחיל והיתה לי הרגשה שאני בהריון לא רק בגלל הבחילות והצרבות אלא בגלל ההפרשות האלה שלעולם לא היו לי לפני מחזור בטח לא 3 ימים לפני והן היו בודדות ולא במשך ה3 ימים אז האם יתכן מצב שבו היתה הפריה והשתרשות של העובר אבל כעת הוא נופל? איך ניתן לבדוק זאת כי זה נראה לי חשוב לדעת אם הוא נופל. אני בחודש הפסקה מטיפול וניסינו טבעי כי מבחינת הנתונים שלנו יש סיכוי לטבעי וחשוב לי לבדוק אם קיים מצב כזה ואיך ניתן לבדוק זאת? אולי בדיקת הריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עידית
ד''ר דוד ישי18/01/2010כדאי לעשות בדיקת דם. יתכן אפילו שיש הריון תקין. אבל אם הבטא שלילי , לא ניתן להוכיח או לשלול שמדובר בהריון שנפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
ליאת18/01/2010לצערי קיבלתי את המחזור אתמול בלילה שבועיים מהביוץ, האם יש טעם בכל זאת לעשות אולי אפילו בדיקה ביתית? כי אני יודעת שיש הרבה הריונות שהתחילו עם דימומים ומילא הבחילות והצרבות שליוו אותי אבל הטיפת דם וההפרשה החומה שהיו לי שלושה ימים ויומיים לפני המחזור זה משהו שלעולם לא היה לי, ממה זה יכול להיות אם לא מהריון והאם מצריך בדיקה? אני לחוצה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עידית
ד''ר דוד ישי19/01/2010כמו שאמרתי , חשוב לעשות בדיקה גם אם יש דימום. עדיף בדיקת דם. לדעתי אין משמעות מיוחדת לתלונות שלך ואין צורך בבירור נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)