האם מחזור???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם מחזור???
    ליאת
    17/01/2010

לפני כשבועיים בדיוק היה הביוץ שלי כך שהיום אני אמורה לקבל את המחזור, במשך שבוע יש לי בחילות קלות שהולכות וחוזרות במהלך היום וכן צרבות קלות ולפני 3 ימים היתה לי הפרשה מעט חומה בבוקר ובערב קריש דם עדין בניגוב לפני יומיים היתה לי גם טיפה חומה על התחותונית והפרשה מעט חומה בניגוב וזהו, כעת היתה לי הפרשה ממש אדומה כאילו שהמחזור התחיל והיתה לי הרגשה שאני בהריון לא רק בגלל הבחילות והצרבות אלא בגלל ההפרשות האלה שלעולם לא היו לי לפני מחזור בטח לא 3 ימים לפני והן היו בודדות ולא במשך ה3 ימים אז האם יתכן מצב שבו היתה הפריה והשתרשות של העובר אבל כעת הוא נופל? איך ניתן לבדוק זאת כי זה נראה לי חשוב לדעת אם הוא נופל. אני בחודש הפסקה מטיפול וניסינו טבעי כי מבחינת הנתונים שלנו יש סיכוי לטבעי וחשוב לי לבדוק אם קיים מצב כזה ואיך ניתן לבדוק זאת? אולי בדיקת הריון???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מחזור???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עידית

ד''ר דוד ישי
    18/01/2010

כדאי לעשות בדיקת דם. יתכן אפילו שיש הריון תקין. אבל אם הבטא שלילי , לא ניתן להוכיח או לשלול שמדובר בהריון שנפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת

ליאת
    18/01/2010

לצערי קיבלתי את המחזור אתמול בלילה שבועיים מהביוץ, האם יש טעם בכל זאת לעשות אולי אפילו בדיקה ביתית? כי אני יודעת שיש הרבה הריונות שהתחילו עם דימומים ומילא הבחילות והצרבות שליוו אותי אבל הטיפת דם וההפרשה החומה שהיו לי שלושה ימים ויומיים לפני המחזור זה משהו שלעולם לא היה לי, ממה זה יכול להיות אם לא מהריון והאם מצריך בדיקה? אני לחוצה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עידית

ד''ר דוד ישי
    19/01/2010

כמו שאמרתי , חשוב לעשות בדיקה גם אם יש דימום. עדיף בדיקת דם. לדעתי אין משמעות מיוחדת לתלונות שלך ואין צורך בבירור נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו