מונוגן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מונוגן
    קאר
    19/01/2010

החליפו לי בטיפול הנוכחי אצ הגונל f למונוגן כי נאמר לי שהוא יותר יעיל ויותר חזק האם זה נכון ומה ההבדל בניהם האם ההזרקה במונוגן גם כן ידידותית וניתן להזריק גם לבד האם זה ניתן להזרקה בטוסיק או גם תת עורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מונוגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנוגון

פרופ' שחר קול
    19/01/2010

מנוגון מיוצר משתן של נשים בבלות ומכיל 75 יח' FSH ופעילות של 75 יח' LH.
    ניתן להזריקו לשריר (עכוז) או תת עורית (בטן).
    גונל מיוצר בטכנולוגיה של DNA רקומביננטי, ולכן מכיל FSH הומאני בלבד.
    אין מקום להשוואה מבחינת "חוזק".
    לכל מטופלת יש להתאים הטיפול באופן אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרב

לימונית
    19/01/2010

מרב שלום,

המנוגון מופיע בצורת אמפולות של אבקה ואמפולות של נוזל. בעיקרון, לכל אמפ' אבקה יש אמפ' נוזל, אבל אפשר להמיס עד 3 אמפו' אבקה בממס אחד. כמו שאת יכולה להבין, זו זריקה שיש להכין ואינה מופיעה במזרק מוכן.
    אני רוצה לעודד אותך להכין את זה בעצמך ולא להיות תלויה בגורמים אחרים. אני עושה את זה, ולמרות שזה קצת יותר מסובך, בסופו של דבר, לי, זה הרבה יותר נוח מכל תלות אחרת.

בהצלחה,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרב

לימונית
    19/01/2010

מרב שלום,

המנוגון מופיע בצורת אמפולות של אבקה ואמפולות של נוזל. בעיקרון, לכל אמפ' אבקה יש אמפ' נוזל, אבל אפשר להמיס עד 3 אמפו' אבקה בממס אחד. כמו שאת יכולה להבין, זו זריקה שיש להכין ואינה מופיעה במזרק מוכן.
    אני רוצה לעודד אותך להכין את זה בעצמך ולא להיות תלויה בגורמים אחרים. אני עושה את זה, ולמרות שזה קצת יותר מסובך, בסופו של דבר, לי, זה הרבה יותר נוח מכל תלות אחרת.

בהצלחה,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו