מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרסקופיה לחצוצרה מורחבת.מירי20/01/2010
ל- ד'ר קול שלום רב
הנני בת 49 , מתכננת תרומת בצית.
בבדיקת היסטרוסלפינגוגרפיה {לפני 6 שנים} - נמצא אצלי התרחבות של חצוצרה בחלק הדיסטאלי.
כעת, הרופא העלה אפשרות ל - לפרסקופיה.
בדק אותי ב -u.s וטען שהבעיה לא משמעותית ואולי התרגשתי בבדיקה דאז ולכן ... התרחבות החצוצרה.
!?
שאלותי: האם ניתן לראות את החצוצרה באולטראסאונד ?
האם יתכן התרחבות כתוצאה מהתרגשות !?
האם לבצע לפרסקופיה לפני קבלת תרומת הבצית ?
בלפרסקופיה , מוציאים את החצוצרה ? מה בדיוק עושים ?
אין לי ילדים.
בעברי הרחוק הפלה מלאכותית ולאחריה הפלה טבעית.
2 הזרעות שלא צלחו.
בתודה עבור תשובתך המלומדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח ואודה לתשובות - מכל רופא.
מירי20/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעלי
ד''ר דוד ישי20/01/2010בד"כ לא. אם רואים סימן שהיא מורחבת
לא מכיר אפשרות כזו
אם החצוצרה מורחבת ומלאה בנוזל , רצוי לעשות לפרוסקופיה ולכרות אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ....
מירי21/01/2010לא הבנתי ...
בד"כ לא מה ? לא ניתן לראות התרחבות חצוצרה ב - u.s ? לזה התכוונת ?
בהסטרוסלפינגוגרפיה {לפני 6 שנים} - נמצא התרחבות בחלק הדיסטאלי.
כיום, באולטראסאונד הרופא טען שזה לא משמעותי ................
!?
שוב, האם ניתן לראות התרחבות של חצוצרה באולטראסאונד ?
ואם זה "לא משמעותי" - גם כן, רצוי לעבור לפרסקופיה ?
למה הרופא לא יסודי טרם קבלת התרומה ?
בתודה ובברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעלי
ד''ר דוד ישי21/01/2010בד"כ לא רואים את החצוצרה באולטרסאונד אלא אם היא מורחבת ומלאה בנוזל. אם היא אכן כזו רצוי להוציאה כי יש לה פוטנציאל לפגוע בסיכויים להריון. קשה לי להתיחס למה שאמר הרופא כי אני לא יודע מה רואים באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור IVF
ליאת21/01/2010באיזו קופת חולים את? אני במכבי ואישרו לי IVF עוד במועד הניתוח של הוריקוצלה מבלי לחכות ומבלי לעשות השבחות והזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)