אשמח לעזרתכם לגבי תרופות וכללי...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרתכם לגבי תרופות וכללי...
    ליאת
    20/01/2010

היי, רופא הנשים ואני החלטנו ליזום טיפולי פוריות. הוא נתן לי פרוברה 5 מ"ג ל 14 יום 2 כדורים בבוקר 2 בערב. שכחתי כבר 2 מנות :( הוא לא עונה לי, רציתי לדעת אם אתם יודעים אם חשוב יותר לקחת את כל הכמות ופשוט להמשיך עוד יום או שאחרי ה 14 יום להפסיק, לחכות למחזור ולקחת את האיקקולומין ל 5 ימים. שאלה נוספת, 5 ימים אחרי סיום האיקקולומין אני צריכה לעשות אולטרסאונד מעקב זקיקים ועם התשובות לגשת אליו כדי שיגיד לי מתי לקיים יחסים יש לכם מושג כמה ימים +- מהאולטרסאונד זה צריך להיות? המון המון תודה אשמח לתשובות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרברה- עד שיענו הרופאים

רונית
    20/01/2010

פרוברה, למיטב הבנתי (כמטופלת פיריון די חדשה), זה פרוגסטרון ולקיחתו גורמת לגוף להגיב כמו אחרי ביוץ (גם אז עולה הפרוגסטרון) ואז כשמפסיקים לקחת יש ירידה בפרוגסטרון ומופיע הדימום הוויסתי- ואז אפשר להתחיל במתן הורמונים להשראת ביוץ.
    המינון ומשך הזמן שונים ומותאמים אישית על ידי הרופא המטפל. נראה לי שרצוי לא לדלג כי כנראה לא סתם אמרו לך לקחת פעמיים ביום ולא פעם ביום את כל הכמות... אבל בכל זאת, אם הייתי מדלגת בטעות לא הייתי מפסיקה את הטיפול אלא ממשיכה לפי ההנחיות ויוצרת קשר עם הרופא. יש גם מוקד טלפוני של אחיות קופת חולים 24 שעות ביממה- אולי תהיה להן תשובה.
    בכל מקרה, בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו