מיואשת לאחר 3 הזרעות ו 2 IVF ללא הצ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת לאחר 3 הזרעות ו 2 IVF ללא הצ
    מיכל
    20/01/2010

היום שוב קיבלתי תשובה שלילית על בדיקת הריון לאחר IVF.
    אני בת 40, רווקה ולכן טיפולי הפריה, ללא בעיה שזוהתה.
    עם גונאל היו לי המון ביציות (ב IVF הראשון הגעתי ל- 20 , 13 הופרו, שנים הוחזרו, לא נקלטו, והשאר גם לא התפתחו במעבדה)
    החליפו לי הטיפול למנופור, היו 9 ביציות, 7 נשאבו, רק אחת הופרתה והוחזרה ושוב תשובה שלילית.
    למה רוב הביציות לא מופרות, ולמה הם לא ממשיכים להתפתח?, יש לי רירית עבה ולכן זו כנראה לא הבעיה. נראה לי שיש לי בעיה ביצור הביציות, אולי הן לא טובות
    מה אפשר לעשות, אני מתחילה לפחוד שזה לא יקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

מיכל
    20/01/2010

שכחתי להגיד שבהזרעה הראשונה היה הריון, אך בטא נמוך שלא עלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דילגתם עלי?

מיכל
    21/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אני

פרופ' אלכס סימון
    22/01/2010

שעור ההריונות בהפריה חוץ גופית תלוי בגיל האישה ומשתנה במעט מיחידה ליחידה. המידע מהתוצאות מלמד כי סיכוי ההריון בגיל 30 טוב יותר מזה של 35, וזה האחרון טוב יותר מבגיל 40. הדבר נובע מאיכות הביציות בשחלה שהולכת ויורדת עם הגיל. למזלך את מפיקה הרבה ביציות ועל כן אין ספק שחלק מהן תקינות ועל כן הסיכויים שיווצר עובר אחד לפחות תקין שיעבור השרשה הוא גבוה יותר מהממוצע בגיל 40. עם זאת מציע לך לפנות לרופא המטפל ולבדוק אפשרויות אחרות לכשלון ההשרשה שלוא דוקא קשור לגיל. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו