תוספת פרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוספת פרוגסטרון
    דפנה
    21/01/2010

אני בת 43, לא מעוניינת בלקיחת גלולות, מעוניינת לאפשר הריון ספונטני אם יתרחש.
    לאחרונה אי סדירות בוסת, שמתבטאת במחזורים קצרים של 19 יום ואז 3 ימים הכתמה קלה כהקדמה לווסת.
    הרופא רשם לי פעם ביום 2 כדורי דופסטון 10 מג'. החל מהיום ה-11 למחזור.
    בעבר קיבלתי אוטרגסטון, החל מהיום ה-14 למחזור למשך שבועיים, ובעקבותיו נכנסתי להריון.
    מה ההבדל בין הדופסטון לאוטרגסטון?אני מבינה ששניהם מהוים תוספת פרוגסטרון. האם הם חזקים באותה מידה?
    מה מבינהם מהווה תוספת פרוגסטרון שמהווה חיכוי לכמות הפרוגסטרון הטבעית של הגוף?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספת פרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופסטון או אוטרוגסטאן

פרופ' אלכס סימון
    21/01/2010

נכון, שניהם תחליף לפרוגסטרון. אוטרוגסטאן הוא ממש פרוגסטרון ולכן "יותר טבעי". דופסטון הוא תחליף הפועל כמו פרוגסטרון. שניהם יעילים באותה מידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דפנה
    21/01/2010

האם 2 כדורי דופסטון 10 מג' שקולים לכדור אחד של אוטרגסטן 200 מג' או ליותר?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופסטון

פרופ' אלכס סימון
    21/01/2010

כל תרופה והמינון המומלץ שלה. דופסטון 10 מ"ג - שני כדורים יעשו את העבודה כמו אוטרוגסטאן 2 כדורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו