מחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור
    דני
    07/10/2007

שלום רציתי לברר משהו, אני בת 32 מנסה להרות, (זה החודש השלישי) יש לי מחזורים סדירים של 30 ימים כל השנים ללא גלולות.
    המחזור שלי מורכב בדרך כלל מ- 3 ימים עם דימום כבד ואחר כך סימנים חומים שיכולים להגיע גם עד היום ה - 8 ואף לפעמים יותר.. בימים שיש לי סימנים חומים יש לי גם קצת כאבים בצד. ברגע שזה נפסק אני "נקייה" עד המחזור הבא.

רציתי לדעת האם הסימנים האלה מרמזים כי משהו לא תקין - אני רוצה לציין שזו לא תופעה חריגה אצלי - ככה זה היה מאז שאני זוכרת את עצמי זה לא מפריע לי לתפקוד היומי בשום צורה והכאבים ממש מועטים רק שעכשיו בגלל הרצון להרות אני שמה לב לכל הפרטים.

רק אציין שיש לי פרופיל הורמונלי תקין ומחזורים סדירים, ביצעתי בדיקת אולטראסונד שם לא נראה שום דבר מיוחד - הכל היה רגיל. ועשיתי פאפ סמיר שחזר תקין.

האם זה נורמלי הכתמים האלה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנית

ד''ר דוד ישי
    07/10/2007

הסירי דאגה מליבך. לסימנים החומים שאת מתארת אין משמעות מיוחדת. בודאי שאין להם השפעה על סיכויי ההריון. המשיכי לנסות בסבלנו. בהצלחה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דר ' ישי

דני
    07/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו