לפרופסור סימון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופסור סימון
    בתאל
    23/01/2010

אנחנו מטופלי הפריות והזרעות מזה 4 שנים נשואים 5 ועד כה לא הושג הריון, הכל תקין אצלנו אנחנו על רקע לא מוסבר, עברתי גם צילום רחם פאפ והיסטרוסקופיה תקינים,כמי שחוותה די והותר זריקות הורמונליות, ברצוני לנסות לשלב הטיפול הבא עם אנטיביוטיקה, יש הטוענים באופן אמפירי שזה עשוי לסייע לנוגדנים ברחם, שכידוע כי באופן מדעי כיום אין כל יכולת לבדוק זאת, אני מודעת לכך שזה אמפירי תרתי משמע , הרופא שלי בקופה מציין שהוא לא מבין בזה, ברצוני לדעת אם הנך מכיר העיניין ובאיזה אנטיביויקה ספציפית היית ממליץ לי לנסות.

לאחר שנים כה רבות של טיפולים מניסיוני אסיף ואציין ששמתי לב לעובדה שיום לאחר החזרת העוברים, או יום לאחר קיום יחסים בביוץ מתחילים אצלי כאבי טרום המחזור המוכרים, בכל פעם מחדש אני חיה בתיקווה שהפעם זה לא מחזור אלא סימני השתרשות אך לצערי אני מתבדה והכאבים מתגברים עד לבואו המאכזב של המחזור, אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופסור סימון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה

פרופ' אלכס סימון
    23/01/2010

אומנם אנטיביוטיקה הוא טיפול אמפירי. נהגנו בעבר לשלב דוקסילין. לא ניראה שזה אומנם עוזר.
    עדיף לברר עם הרופא המטפל כיצד הוא מברר או מטפל במקרים של כשלון השרשהחוזר. אין טעם שאת תנסי לברר לבד מה לעשות ותבואי עם הצעות לרופא ממה שקראת או מהצעות באינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך פרופסור סימון

בתאל
    23/01/2010

תודה על המידע ואתה בהחלט צודק בהצעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו