כאבים חזקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים
    לי
    24/01/2010

בוקר טוב,
    ב"ה, אני בחודש הרביעי לאחר טיפול הפריה שני שהצליח. הטיפול היה אגרסיבי וסבלתי מגירוי שחלתי לאחר מכן.
    כיום, אני סובלת מכאבים בצד ימין של הבטן התחתונה שרק הולכים ומתגברים עד כדי גרירת רגל ימין לעיתים.
    התלוננתי בפני הרופא בזמן ערך את סקירת המערכות וטען שזה עקב הטיפול שעברתי השחלה מוגדלת ואין מה לעשות.
    התלוננתי בפני רופאי האישי על הכאבים, הוא לא טרח אפילו לבדוק ורק אמר שאין מה לעשות רק לקוות לטוב.
    אני מיואשת, מרגישה שמתיחסים בזילזול ולא בודקים לעומק את הבעיה. בינתיים, אני סובלת מכאבים וגם מחששות שחס וחלילה תתגלה בעיה ביום מן הימים.
    מה עלי לעשות? האם זה באמת תוצאה של טיפול מסיבי ו"אין מה לעשות"?
    תודה,
    לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן

פרופ' אלכס סימון
    24/01/2010

כאבי בטן יכולים לנבוע משחלה שעודנה מוגדלת ונלחצת בין הרחם לדופן הבטן. צריך להוצי מכלל חשבון תסביב של שחלה. היות ורופא העל קול לא מזהה בעיה מעין זו. הרי שאין להתייאש, לקבל טיפול נגד כאבים, ולנוח. היות ומרבית הביטוחים הרפואיים מכסים גם ביקור פרטי אצל רופא מומחה, תמיד תוכלי להבדק על ידי רופא מומחה נוסף ולהיות רגועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו