בדיקת פאפ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת פאפ
    עדי
    25/01/2010

אני בת 33 ועשיתי בדיקת פאפ לפני 3 שנים שיצאה תקינה וקראתי שיש לבצע בדיקה כזו כל 3 שנים, אני לפני טיפול IVF שני בגלל בעיית זרע ורציתי לעשות את הבדיקה, יש לי תור לרופא להתחלת טיפול ביום ה-12 של המחזור.
    1. האם ניתן בשלב זה של המחזור לבצע את הבדיקה
    2. האם הרופא שלי שהוא בכלל מומחה לפוריות ולא גניקולוג רגיל יסכים לעשות לי את הבדיקה? כלומר האם הוא ערוך לכך מבחינת הערכה לבדיקה והשליחה שלה למעבדה? כי אחרת אם צריך ללכת לרופא אחר זה בעיה מבחינת קופת החולים.
    3. האם אכן מספיק לבצע את הבדיקה כל 3 שנים בגילי?
    4. האם בגלל הטיפולים כדאי לבצע את הבדיקה לעיתים קרובות יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת פאפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת פאפ

פרופ' מרתה דירנפלד
    25/01/2010

1. האם ניתן בשלב זה של המחזור לבצע את הבדיקה-----כן
    2. האם הרופא שלי שהוא בכלל מומחה לפוריות ולא גניקולוג רגיל יסכים לעשות לי את הבדיקה? כלומר האם הוא ערוך לכך מבחינת הערכה לבדיקה והשליחה שלה למעבדה? כי אחרת אם צריך ללכת לרופא אחר זה בעיה מבחינת קופת החולים---גם רופאמומחה פוריות יודע לעשות פאפ.אני מאמינה שאם תסבירי לו מה הבעיה הוא ייעזוא לך
    3. האם אכן מספיק לבצע את הבדיקה כל 3 שנים בגילי?.......מקובל לעשות כל שנה במשך 3 שנים עוקבות ואם כל הבדיקות תקינות עוברים לפעם בשנה
    4. האם בגלל הטיפולים כדאי לבצע את הבדיקה לעיתים קרובות יותר? ....לא

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו