שאלה לפרופ' סימון או לכל מי שפנוי..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' סימון או לכל מי שפנוי..
    מייקי
    25/01/2010

שלום ,
    ביום 12 בינואר הוחזרו לי 2 עוברים.
    הרופא שלי בעין כרם הורה לי לעשות בדיקת הריון רק ביום 27 בינואר..
    האם אפשר לראות משהו לפני??
    לאחר ההחזרה לקחתי זריקה של אוביטרל ואני לוקחת 3 פעמים ביום אסטרופם + 3 נרות אנדומטרין ביום.
    מה התפקיד של הכדור ושל הנר ? מאוד חשוב לי לדעת ולא להכניס לגוף באופן אוטומטי עזרים שאין לי מושג מה הם.

חשוב לי לציין שלעיתים במהלך היום אני מרגישה ממש כמו כאבי מחזור.. מה זה יכול להיות?

אודה ביותר לתשובתך ל-3 השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קיבלתי מענה....

מייקי
    25/01/2010

ממש אשמח לאיזו תגובה לשאלתי, אנא, מניחה שידוע לכם שלא ניתן לעשות סלקציה במענה לשאלות הנובעות מלחץ ומתח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מאי

פרופ' אלכס סימון
    25/01/2010

אילו היינו עונים מיד לכל שאלה מול המחשב, לא היה לנו זמן לבצע החזרות של עוברים. בקיצור, הרופאים גם עובדים קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי לבצע בדיקה להריון אחרי IVF

פרופ' אלכס סימון
    25/01/2010

אפשר לראות תוצאות 12 יום לאחר ההחזרה. במקרה שלך 24 לינואר. על מנת שלא יהיו שאלות ובדיקות גבוליות שקשה להסיק מהן מסקנות קבעו בהדסה להמתין 14 יום לאחר ההחזרה על מנת לתת תשובה בדוקה. במקרה שלך 26 ינואר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאי שלום

פרופ' שחר קול
    25/01/2010

בדיקת הריון - 14 יום לאחר השאיבה.
    אסטרופם = אסטרוגן.
    אנדומטרין = פרוגסטרון.
    כאבי מחזור - שכיחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו