מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממתי הריון?שרון25/01/2010
שלום רב לצוות,
בחודש שעבר קיבלתי הורמונים להגברת הזקיקים.
בתאריך 19.12.09 קיבלתי זריקת אוביטרל ולאחריה היינו במגע טבעי.
לאחר מועד הביוץ קיבלתי "תמיכה" הכוללת אספירין.
עשרה ימים לאחר הביוץ היה לי דימום חזק שנמשך כשישה ימים שהנחתי שהוא מחזור מוקדם ולכן לא עשיתי בדיקת הריון.
לאחר מחזור זה לא קיבלתי הורמונים, הפרוטוקול היה להיות במגע טבעי ביום ה-14, להתחיל להזריק דקפפטיל 01 מהיום ה- 18, ביום ה- 28 לעשות בדיקת הריון. במידה ואין הריון לעשות פיפל ולהתחיל IVF.
היום, היום ה- 28 למחזור, עשיתי בדיקת בטא כמותית והתוצאה שהתקבלה: 79,408 IU/L
אני מניחה שזה הריון אך לא מבינה מה מספר זה אומר.
האם יש אפשרות שהדימום החזק שהיה לי אינו מחזור ונגרם מהאספירין או מסיבות אחרות?
האם למספר זה יש קשר לכמות עוברים ואיך ניתן לחשב את גיל ההריון.
מה עליי לעשות עכשיו?
אודה אם תעזרו לי לעשות סדר בבלגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' אלכס סימון26/01/2010רמת ההורמון גבוה. ברמה כזו צריך לראות שקית הריון בתוך הרחם ולחשב לפיה את גיל ההריון. אשר על כן בצעי בדיקת על קול בדחיפות ופני עם התשובה לרופא המטפל. ההריון ככל הניראה מהמחזור בו קיבלת אוביטרל. הדימום שהיה לא היה וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
שרון26/01/2010פרופ סימון- שלום ותודה רבה על התשובה המהירה.
האם יש צורך לעשות בדיקה על קולית בדחיפות?
אני כמעט בת 40.
יש לי שני ילדים בני 10 ו- 7 מהריונות ספונטניים ותקינים.
הסיבה שהייתי בטיפולי פוריות ן-IVF הוא אי הצלחה להכנס להריון נוסף מזה 4 שנים מסיבה לא ברורה.
הייתי שמחה לעבור את ההריון הזה, כמו את ההריונות הקודמית- בצורה הטבעית ביותר, עד כמה שניתן. לכן חשוב לי לדעת כמה דחופה הבדיקה העל- קולית והאם המשך מעקב ההריון יכול להיות במרפאה הרגילה ולא אצל רופא פוריות?
שוב תו-דה ר-ב-ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת על קול
פרופ' מרתה דירנפלד26/01/2010לא בדחיפות אבל בימים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על החוצפה- שאלה אחרונה בהחלט
שרון26/01/2010סליחה על ההפרעה שוב-
האם הדימום שהיה לפני 29 יום יכול להיות מסוכן? מה ההסבר שיכול להיות לו (זה היה דימום מאוד חזק)
ושןב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואל חזרה
פרופ' אלכס סימון26/01/2010האם ההריון תקין כשהיה דימום?
האם לאור הטיפול יש אולי תאומים?
האם הדימום מעיד על בעיה בהריון?
התשובה - תבצעי על קול ופני לרופא נשים כבל מרפאה שהיא. אין מקום לנהל את מהלך ההריון באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון ופרופ' דירנפלד
שרון26/01/2010חזרתי עכשיו מבדיקת על-קול.
נצפה שק הריון+ דופק המתאים לשבוע 7+2 (מה שתואם את מועד הזרקת האוביטרל...)
תודה שהייתם שם ברגע קריטי!
בהצלחה ואל ייאוש לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולנו רגועים! בהצלחה
פרופ' אלכס סימון26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות כמובן, 27/12
ליאת26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)