DHEA

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• DHEA
    סלונה
    26/01/2010

שלום,
    אני בת 40 ורוצה להכנס להריון, ובבדיקות שעשיתי יש לי DHEA גבוה (7.35) והרופא שלי שלח אותי לבדיקה חוזרת והתוצאה היתה גבוהה יותר (8.25).

אני קוראת על כך ומבינה שנשים לוקחות תוסף כדי להעלות את רמת ה- DHEA בגופן, אבל מה זה אומר כשזה גבוה? ומה ההשפעה שלו על כניסה להריון?

והאם יש טיפול שעושים במקרים כאלו?

תודה
    מיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    DHEA

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DHEA

פרופ' אלכס סימון
    26/01/2010

ניראה לי שיש טעות. הרופא כנראה שלח DHEAS. אם בו מדובר, הוא הורמון מופרש מבלוטת אדרנאל ולעיתים רמתו גבוה וקשורה לשיבוש במחזור הוסת, השמנה, שיעור יתר, ואקנה. רמות גבוהות מצדיקות יעוץ עם אנדוקרינולוג והחלטה אם יש בכלל צורך לטפל בממצא כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה בבקשה

סלונה
    26/01/2010

אני רואה בבדיקות שבאמת כתוב
    DHEA SO4

זה אכן יותר מתחבר לי, כבר הייתי בטיפולים בעבר אצל אנדוקרינולוג, יש לי שחלה פוליציסטית שכנראה גורמת לזה..

השאלה האם זה יכול להפריע לכניסה להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יפריע

פרופ' אלכס סימון
    27/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו