רירית דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה
    אפרת
    27/01/2010

שלום בת 28 אין לי בעיה מוסברת עושה הפריות יש לי זקיקים יפים כל שאיבה 6-7 זקיקים אבל רירית 5.7-6-7 מ"מ לא יציבה אני יודעת שרירית צריכה להיות 10-12 מ"מ . עם תמיכהשל קרינון ואסטרופם אין הריון אני לוקחת פיריגון ודיקוי 0.25 . אני בדכאון אני אחרי 4 הפריות חשבתי לעשות פיפל הרופאים לא ממליצים בגלל שאני צעירה ומאמינים שיהיה הריון . פעם היתה לי בעיה של זרימת דם בידיים שהיה לי קר בחורף הידיים שלי היו כחולות או לבנות כי לא היה לי זרימה לידיים מהקור זה היה בזמן שלקחתי גלולות למניעת הריון לפני 8 שנים שהייתי בצבא תקופה של שנה וחצי וזה עבר הייתי גם אצל רופא רומוטולג במעקב וזה עבר ללא טיפול בכדורים .והמשכתי לקחת גלולות ולא היה לי בעיה עוד בזרימת הדם בידיים . לפני 4 שנים הפסקתי את הגלולות ומאז אני לא מצליחה להיות בהריון עשיתי דיקור סיני לקחתי פורמולות לחיזוק הגוף והרירית (פרמולות שקשורות לדיקור סיני) והפסקתי כי זה לא עזר . עשיתי בדיקת דם לקרישות דם והיה תקין ..עשיתי צילום רחם והיה תקין. וגם הסטרוסקופיה והיה תקין .ניראה לי שיש לי דם סמיך אולי אני צריכה לקחת משהו לדילול הדם ?או לעיבוי הרירית ?קראתי שרירית דקה מעיד על בעיה של הכבד או אי זרימת דם לרחם מה אפשר לעשות ? או לאכול? . הלכתי לרב שהביא לי שמן זיר פלוס (שמנים אתרים טהורים) רכיבים טבעיים בלבד זרעי גזר +למון גראס+מרווה מרוששת +ציפורן אני לוקחת 2 טיפות ביום עם חצי כוס מים . רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו על השמן הזה? כי לא שמעתי עליו באנטרנט יש 2 חניות שמוכרים את המוצר הזה בלבד . הוא לא מופיע בחנויות טבע מוכרות . רציתי לדעת מה אפשר לעשות לעיבוי הרירית ? דילול דם או לשנות תזונה או לעשות פיפל ?אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות ולמי לפנות בתודה אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אפרת

פרופ' אלכס סימון
    27/01/2010

אין פיתרון קסם. ישנם טיפולים אמפיריים, במסגרת לא יועיל לא יזיק. טיפול באספירין, טיפול בפיפל. יתכן אפילו שהרירית בסדר גם בהיותה 6-7 ממ.
    אני מציע להתייעץ עם הרופא המטפל ולראת אם יש עוד מה לבדוק או מה להוסיף.
    אני איני מציע לקבל הצעות באינטרנט ולפנת עימן לרופא זה רק מבלבל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי במצבך

עינת
    27/01/2010

ובסוף הריתי עם רירית של 5.7

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסית לאכול סלק??

תותית
    27/01/2010

לפי השמועות עושה טוב לרירית ניסיתי הרירית הייתה עבה מספיק להחזרה לא יודעת אם בגלל הסלק או ההורמונים אין מה להפסיד
    טעים ובריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו