אין הפריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אין הפריות
    ויקי
    27/01/2010

שלום
    בת 28 , ICSI בגלל MF
    נשאבו אתמול 3 ביציות, היום נאמר לי שלא רואים הפריות בנתיים וביקשו להתקשר מחר.
    האם יש עוד סיכוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין הפריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיים סיכוי אולם נמוך

פרופ' אלכס סימון
    27/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת לגמרה

ויקי
    28/01/2010

רופאים יקרים שלום
    היום בבוקר נודע לי שיש עובר אחד - 4 תאים, 48 שעות אחרי שאיבה, היתה החזרה.
    האם קרא לכם לראות הריון תקין מעובר כזה שלא נראה סימני הפריה אחרי 24 שעות?
    נאמר לי שעובר "יפה" אך,אבל גם יכול להיות וזה לא עובר אלה רק ביצית שהתחלקה מעצמה???
    התחלתי תמיכה רק היום(במקום אתמול), זה מאוד קריטי?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ויקי

פרופ' אלכס סימון
    28/01/2010

כך אנו נוהגים. הפריה נבדקת למחרת הטיפול פעם אחת. לעיתים לא נצפית הפריה. דבר לכשעצמו אינו תקין. מניחים אולם שאולי תהליכי ההפריה התאחרו ולכן לא זוהו באותו רגע צפיה. ממתינים, והנה יש עובר בן מספר תאים. האם הוא תוצאה של הפריה מאוחר? לא יודעים. אפשרות אחרת, מתברר שביצית שעוברת אי.כ.ס.י עוברת עירו ומתחלקת לתאים כאילו עברה הפריה. ברור שמדובר שצבר תאים מחולקים שאינו עובר. עובר כזה לא יתן הריון גם אם יוחזר. האם זה מה שקרה? לא יודעים. על מנת לכסות אפשרות ראשונה טופלת כאילו ההפריה היתה מאוחרת. נקווה שכך היה ושזה יניב הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו