מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העדר מחזורקרן08/10/2007
שלום,
אני בת 26 ואם אני לא לוקחת כדורים להבאת המחזור אני לא מקבלת מחזור בכלל למשל עכשיו אני לא קיבלתי מחזור כבר 7 חודשים מה שגורם לי לבעיות בכניסה להריון אם אין מחזור אי אפשר להיכנס להריון בלי טיפולים?
מה ההבדל בין פיורוגן לאיקקלומין?
אני יודעת שאיקקלומין הוא לא כל כך טוב יש סקרים שאומרים שהוא יכול לגרום לסרטן השד וסרטן צוואר הרחם זה נכון?
תודה מראש
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ' שחר קול08/10/2007היעדר מחזור רומז על היעדר ביוץ.
ללא ביוץ לא ניתן להרות.
לפני טיפול יש צורך לברר את הסיבה לבעיית הביוץ.
רק לאחר ברור מסודר ומקיף יש מקום לדון בטיפול המתאים.
פיורגון מכיל FSH אנושי רקומביננטי. ניתן בזריקות.
איקקלומין מכיל קלומיפן ציטראט שהוא ניגזרת כימית הדומה במשהו לאסטרדיול. ניתן בכדורים.
איקקלומין בשימוש מקובל ונכון, ובעיקר במצבים הרפואיים הנכונים והמתאימים, לא יעלה הסיכון לסרטן שד או צואר הרחם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל.....................
קרן08/10/2007ד"ר קול תודה על תשובתך אבל אצלי אי אפשר לדעת למה אין לי מחזור או שאפשר אבל לא יודעים אני מטופלת שלך אתה הצעת לי טיפול באיקקלומין ואני קצת זילזלתי ולא טיפלתי (מצטערת על זה)
אבל נראה לי שבתוך תוכי פשוט פחדתי מהסקר שקראתי על זה קניתי את הכדורים ולא שתיתי יש מצב שאני יכולה לקבל טיפול אחר שאני יהיה רגועה איתו ואז אני ילך איתו עד הסוף?
להגיד לך את האמת אני די מפחדת מהטיפולים לא משנה כל סוג של טיפול!
יש מצב שצ'יסטות מעכבות הריון כי הרופא שהמליץ לי עליך אמר שהוא רואה צ'יסטות בשחלות?
דרך אגב אתה אחלה רופא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל.........
פרופ' שחר קול09/10/2007אין ברירה, כדי לשחות חייבים להיכנס למים...
אם את לא שלמה עם הטיפול המומלץ, יש לשקול קבלת חות דעת נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)