IVF כשלים בנסיונות להרות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF כשלים בנסיונות להרות
    מטופלת
    28/01/2010

שלום רב,
    בעלי ואני מנסים שנה וחצי להיכנס להיריון. טיפולי IVF בשנה האחרונה.
    בעלי עשה ב. זרע בתחילת החודש(01.2010) בשיטת WHO שיצאה סבירה.

בפרוטוקול האחרון שאבו 12 ביציות, הופרו 10. הוחזרו 2. ו-8 הנותרות לא התפתחו יפה ולכן לא הוקפאו.

מאחר וזו ההפריה חוץ-גופית ה4 שלנו. 2 מתוכם היו IVM ללא הצלחה. ועוד נוספת הוגדרה כרסקיו.
    אני מבקשת לדעת האם יש מקום לבדיקות מעמיקות יותר? ואילו?
    למשל בדיקת זרע מקיפה... אולי לבדוק את הביצית?
    אנחנו מרגישים שלא עושים די...
    מוגדרים כ- unexplained.

האם יש מקום לפנות לרפואה פרטית או שיחידה כמו זו בבלינסון יכולה באמת לעזור לנו???

תודה,
    (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF כשלים בנסיונות להרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשל ב IVF

פרופ' אלכס סימון
    28/01/2010

מתוך מה שאת מספרת הרושם הראשוני שלי הוא שלא כל הטיפולים היו אידאליים או שגרתיים. ההצלחות ב IVM בארץ עדיין אינן מקסימאליות. אני מניח שהרופא המטפל ימצא את הפרוטוקול המתאים לך לטיפול. קשה לי לאמר בוודאות שאתם unexplained. גרימת הביוץ אצלך כנראה מורכבת מהרגיל, שהרי היה רסקיו וטיפלו ב IVM השמור בדרך כלל לשחלות פוליצסטיות.
    בקיצור בפרוטוקול מתאים אני מניח שגם תבוא ההצלחה.
    הערת אגב, רופאי הפורום כאן אינם נמצאים על מנת להמליץ על בית חולים זה או אחר או האם לעבור לרפואה פרטית. מטרתם להשיב על שאלות ובעיות לא ברורות למטופלות ולהמנע ככל האפשר מיעוץ רפואי מורכב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפר' אלכס סימון -

מטופלת
    29/01/2010

בהמשך לתשובתך.
    האם יש אפשרות לבדוק ביצית כפי שניתן לבדוק זרע במספר שיטות בדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ניתן לבדוק ואחר כך להשתמש

פרופ' אלכס סימון
    29/01/2010

ההבדל מהזרע הוא שניתן להפיק זרע מתי שרוצים, לבדוק חלק ממנו כמייצג את כל הדגימה ואולי להסיק מסקנות. לא ישים עם ביציות. שוב אני מציע להתמקד בפרוטוקול הטיפולי שלך על ידי הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלינסון טובים מאוד אבל אל

שלום לכולם
    28/01/2010

אל תלכי מרופא לרופא חכי פרק זמן. ופרטי זה הרבה כסף ומה שעושים בפרטי עושים דרך הקופה חבל על הכסף מניסיון . רופא יכול לנתח רופא יכול לעשות השתלת כבד או לב רופא יכול לעשות עוברים אבל רופא לא יכול להוריד נשמה יהיה בסדר רק רוגע תעשי אמבטיה פעם בשבוע נסי להיות רגועה זה קשה .גם אני עוברת את זה אם את רוצה לפני החזרה תגידי יהושעתך קיוותי ל ה' זה כבר מי למעלה זה לא בידנו בהצלחה לכולם( אני לא אישה דתייה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו