מתי צפוי להיות הביוץ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי צפוי להיות הביוץ?
    ליאת
    28/01/2010

אני ביום ה-12 למחזור ועשיתי הבוקר בדיקת דם לקראת התחלה של פרוטוקול ארוך ואלו התוצאות:
    Estradiol - 1847 pmol/l
    Progesterone - 3.2 nmol/l
    LH - 29.3 IU/L
    השאיבה וההחזרה היא כמובן רק בביוץ שאחרי המחזור הבא אז אנחנו מנסים שוב הביוץ הזה שאמור להיות בימים הקרובים להרות באופן טבעי בתקווה שלא נצטרך שוב לעבור טיפול :-)
    מאחר והביוץ שלי לא תמיד קבועה אשמח אם תוכלו לומר לי מתי הוא צפוי להיות על פי תוצאות בדיקת ההורמונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי צפוי להיות הביוץ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושאלה נוספת ששכחתי...

ליאת
    28/01/2010

מלבד מתי אמור להיות הביוץ על פי בדיקות ההורמונים, רציתי לדעת גם מה המשמעות של אסטרדיול כזה גבוה? הבנתי שהוא אמור להיות בין 500 ל- 1100 בתקופת הביוץ (תקנו אותי אם אני טועה) ואצלי הוא היום ביום ה-12 למחזור 1847 באופן טבעי כלומר ללא כל טיפול או הורמונים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין משמעות לרמה הגבוה

פרופ' אלכס סימון
    29/01/2010

יכולה להיות בביוץ עצמי או תחת טיפול הורמונאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום שישי או שבת

פרופ' אלכס סימון
    29/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו