רירית דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה
    שלום לכולם
    28/01/2010

שלום בת28 ללא בעיה מוסברת עושה הפריות יש לי בעיה עם הרירית היא לא גודלת לגודל רצוי 6-7 זקיקים יפים . הרופאים לא ממליצים בדיקת פיפל( דיקור רירית). הם אומרים שאני צעירה ואני ממשיכה הפריות רגיל ואין שיפור אני לוקחת פיוריגון +אסטרופם +דיקוי 0.25 ואין שינוי הרירית 6-7 לרוב 6מ"מ..שמעתי על מסטיק תימני קונים אותו בחנות טבע יש הרבה שממליצים על המסטיק התימני שהוא טוב ועוזר לרירית ולרחם ולנשים עם הפלות חוזרות מחזיק הריונות טוב לנשים שיש להם בעיית פוריות ויש בזה גם אסטרוגן רציתי לדעת אם משהו מכיר את המוצר ? ואם אפשר לקחת אותו בנוסף לטיפולים ?אני כבר לא יודעת למי לפנות ומה לעשות בתודה אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת רקע

ציפי
    28/01/2010

בת 29 עם ילדה בת 6 -הריון ספונטני בתוך חודשיים של נסיונות , מנסים שוב להקלט כבר שנתיים וחצי ללא הצלחה -
    עברתי צלום רחם שהראה חצוצרה שמאלית חסומה שנפתחה אח"כ בצנטור ובעלי עם בעיית זרע קלה עברנו טיפול עם איקואקלמין
    והזרקתי החודש כבר בפעם השניה גונל אף עד לרמה של 150 ואובריטל ועברנו הזרעה ב 24.1
    במהלך השנים האחרונות עליתי 20 קילו ולכן התחלתי להתאמן בתקווה שירידה במשקל תעזור יותר להקלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופאי הפורום אשמח לתשובה

אפרת
    29/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופאי הפורום אשמח לתשובה

אפרת
    29/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מכיר את המוצר

פרופ' אלכס סימון
    29/01/2010

הרפואה הקונבנציונאלית בה אנו עוסקים, המוצר אינו מוכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו