פוחדת.......

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוחדת.......
    הללויה
    29/01/2010

שלום לרופאים היקרים,

בת 40.5
    התחלתי ivf לפני כחצי שנה- טיפול ראשון ב27/7 . פרוטוקול ארוך. גונל +מנוגון 375. שחלה שמאל אינה מגיבה. שאבו לי 8 ביציות , 7 הופרו, 6 שרדו יפים מאוד, הוכנסו 2 , סבב מוקפאים 2 עוברים, ובסבב השלישי של המוקפאים הם לא שרדו.
    טיפול שני פרוטוקול קצר- 6 נשאבו, עם מיקרומניפולציה נותרו 2 שהוחזרו בעלי 2 תאים ביום השלישי.
    450 מנוגון בלבד. לא הצליח.

טיפול שלישי - הפעם עשיתי פיפל, חזרנו לפרוטוקול ארוך, רק במקום 375 מנוגון+גונל, לקחתי 375 מנופור + גונל. עשיתי אתמול שאיבה נשאבו רק 3 עוברים. היום הודיעו לי כי אחד הופרה.

הייתי רוצה שתסבירו לי איך זה שלפני חצי שנה עם אותו פרוטוקול ממש נתקבלו 8 ביציות ואתמול רק 3 ?? האם זה קשור לגילי?

לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוחדת.......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לטיפול

פרופ' אלכס סימון
    29/01/2010

שלום
    1. כפי שאת רואה לא בכל מחזור מגיבים באותה צורה. לעיתים השחלות מגיבות טוב יותר ולעיתים פחות טוב. שינויים כאלו יש גם בגיל צעיר יותר. אז ההבדל בין הדיקורים ניראה זניח יחסית. נאמר 15 ביציות לעומת 10בפעם שניה נשמע טוב יותר מאשר 5 לעומת 2
    2. יתכן ובכל זאת יש קשר לגיל ולזמן שעבר גם אם הוא ניראה קצר.
    3. לא כל זקיק שרואים מניב ביצית. יכול להיות שונה בין דיקור לדיקור
    3. בהצלחה הפעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו