מודאגת - יומיים לאחר החזרת ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת - יומיים לאחר החזרת ביציות
    איימי
    29/01/2010

לצוות הרפואי שלום,
    ראשית, אני חייבת לציין ולהחמיא, שלאחר קריאה בכל מני פורומים כאלה ואחרים בנושאי פריון וIVF, אני מוצאת שהיחס כאן מבחינת מהירות התשובה + תוכן התשובות - מאוד מוצלח ומבהיר חששות ו/או שאלות. שאפו.
    שנית, ביום חמישי בבוקר (28.1) הוחזרו לי 2 ביציות מופרות בתהליך מיקרומנפולציה. נאמר לי שההפריה היתה טובה. מאז ההחזרה ועד עכשיו - שישי בערב, אני חשה בכאב ולחץ בבטן התחתונה, כאב שדומה לכאבי מחזור, או בשעות שלפני בוא המחזור. אני כמובן מודאגת... ברור לי שאין לדעת מה קורה מבחינת ההריון - אם יש או אין, אבל מה שירגיע אותי הוא לדעת האם זה מקובל וקורה, ולא קשור לקליטת/השרשת ההריון. בנוסף אציין כי אני לוקחת נרות אנדומטרין כתמיכה, 3 פעמים ביום.
    מה דעתכם הכנה?
    תודה מראש על תשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום איימי

ד''ר דוד ישי
    30/01/2010

התופעה שכיחה ומוכרת ובד"כ אין לה שום השלכה על הסיכויים להרות. כמובן שאם הכאבים יחמירו או יופיע חום או דימום משמעותי תצטרכי לגשת לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו