פאפ לפני IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פאפ לפני IVF
    ליאת
    31/01/2010

בעוד שבוע אני מתחילה פרוטוקול ארוך, בביקורי האחרון אצל הרופא לשם בדיקה והתחלת הפרוטוקול ביקשתי לעשות פאפ כיוון שאני בת 33 ועשיתי בדיקה אחת לפני שנתיים וקראתי שמגיל 30 יש לעשות במשך 3 שנים רצוף כל שנה בדיקה ואם בשלושתן התוצאה תקינה עושים כל 3 שנים מה שאומר שהייתי צריכה לעשות כבר לפני שנה וזה מלחיץ אותי.
    הרופא שלי אמר לי משהו בסגנון שכרגע אנחנו עסוקים בטיפול ולא בפאפ וכו'
    מה לעשות? אני רוצה לעשות את הבדיקה עכשיו לפני התחלת הטיפול בשביל השקט הנפשי שלי כי לא חסר לי לחץ מכל עניין הטיפולים אז האם אני יכולה לעשות את הבדיקה אצל רופא אחר?
    אני יודעת שאי אפשר ללכת לרופא באותו תחום מבחינת קופת החולים ואני לא רוצה לעזוב את הרופא שלי בחלק של הטיפולים אז מה לעשות?
    שאלה נוספת, האם הבדיקה עשויה להזיק לטיפול? האם ניתן לבצעה בכל זמן בחודש ו/או הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פאפ לפני IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פאפ

פרופ' שחר קול
    31/01/2010

הבדיקה לא תזיק למאמציך להרות.
    הבדיקה אורכת כדקה, וניתן לבצעה כל עת (פרט לימי הוסת).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי השאלה השניה.

ליאת
    01/02/2010

ומה לגבי זה שהרופא שלי לא רוצה לעשות לי אותה כרגע אולי כי הוא מומחה לפוריות ולא גניקולוג רגיל...
    האם אני יכולה ללכת לרופא גניקולוג רגיל רק לשם הבדיקה? לא יעשו לי בעיה בקופת החולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה על תשובתכם לשאלה השניה

ליאת
    02/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאת

mims
    04/02/2010

לא יודעת באיזה קופה את אבל אני במכבי ואני הולכת גם לגניקולוגית הרגילה שלי וגם למומחה פוריות במקביל ואין בעיה בכלל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת- שני רופאים

מאיה
    04/02/2010

אני בכללית ואני הולכת גם למומחה פוריות וגם לרופאת הנשים ה"רגילה" שלי המלווה את התהליך ומבחינת הרישום במחשב אין בעיה עם הקופה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשתיכן...

ליאת
    04/02/2010

אם כך, אקבע תור לרופא רגיל, אני במכבי ושמחה לדעת שלא תהיה בעיה כי מספיק הלחץ מהטיפול אז לא רוצה להוסיף את הלחץ מזה שלא עשיתי פאפ בזמן.
    תודה ובהצלחה לכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו