מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פאפ לפני IVFליאת31/01/2010
בעוד שבוע אני מתחילה פרוטוקול ארוך, בביקורי האחרון אצל הרופא לשם בדיקה והתחלת הפרוטוקול ביקשתי לעשות פאפ כיוון שאני בת 33 ועשיתי בדיקה אחת לפני שנתיים וקראתי שמגיל 30 יש לעשות במשך 3 שנים רצוף כל שנה בדיקה ואם בשלושתן התוצאה תקינה עושים כל 3 שנים מה שאומר שהייתי צריכה לעשות כבר לפני שנה וזה מלחיץ אותי.
הרופא שלי אמר לי משהו בסגנון שכרגע אנחנו עסוקים בטיפול ולא בפאפ וכו'
מה לעשות? אני רוצה לעשות את הבדיקה עכשיו לפני התחלת הטיפול בשביל השקט הנפשי שלי כי לא חסר לי לחץ מכל עניין הטיפולים אז האם אני יכולה לעשות את הבדיקה אצל רופא אחר?
אני יודעת שאי אפשר ללכת לרופא באותו תחום מבחינת קופת החולים ואני לא רוצה לעזוב את הרופא שלי בחלק של הטיפולים אז מה לעשות?
שאלה נוספת, האם הבדיקה עשויה להזיק לטיפול? האם ניתן לבצעה בכל זמן בחודש ו/או הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפ
פרופ' שחר קול31/01/2010הבדיקה לא תזיק למאמציך להרות.
הבדיקה אורכת כדקה, וניתן לבצעה כל עת (פרט לימי הוסת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי השאלה השניה.
ליאת01/02/2010ומה לגבי זה שהרופא שלי לא רוצה לעשות לי אותה כרגע אולי כי הוא מומחה לפוריות ולא גניקולוג רגיל...
האם אני יכולה ללכת לרופא גניקולוג רגיל רק לשם הבדיקה? לא יעשו לי בעיה בקופת החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על תשובתכם לשאלה השניה
ליאת02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליאת
mims04/02/2010לא יודעת באיזה קופה את אבל אני במכבי ואני הולכת גם לגניקולוגית הרגילה שלי וגם למומחה פוריות במקביל ואין בעיה בכלל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת- שני רופאים
מאיה04/02/2010אני בכללית ואני הולכת גם למומחה פוריות וגם לרופאת הנשים ה"רגילה" שלי המלווה את התהליך ומבחינת הרישום במחשב אין בעיה עם הקופה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשתיכן...
ליאת04/02/2010אם כך, אקבע תור לרופא רגיל, אני במכבי ושמחה לדעת שלא תהיה בעיה כי מספיק הלחץ מהטיפול אז לא רוצה להוסיף את הלחץ מזה שלא עשיתי פאפ בזמן.
תודה ובהצלחה לכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)