מונוגן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מונוגן
    קאר
    01/02/2010

אני בת 26 ובטיפול ivf הקודם טופלתי בגונל f הטיפול לא כל כך הצליח שאבו 10 ביציות והצליחו להפרות רק 2 אשר לא נקלטו בסופו של דבר אני עכשיו בטיפול שני בו אני קבלתי בניגוד לפעם שעברה דיכוי של חודש וחצי של דקאפפטיל ובמקום גונל אני מקבלת הפעם מונוגן האם התרופה המונוגן יותר חזקה ויותר יעילה והאם בתוספת הדיכוי היותר ארוך שך הדקאפפטיל זה יותר יהייה יעיל ויגרום ליותר ביציות שיהיו גם יותר טובות ובשלות יש לציין שקבלתי את הדקאפפטיל בגלל אנדמטריוזיס שיש לי שאינו בדרגה חזקה והרופאים חשבו אואולי יש השפעה של האנדומטריוזיס על טיב הביציות למרות שהאנדומטריוזיס אינו קשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מונוגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מרב

ד''ר דוד ישי
    01/02/2010

המנוגון אינו תרופה חזקה יותר. היא קצת שונה ויתכן שאצלך תיתן תוצאות מעט טובות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנוגון

פרופ' מרתה דירנפלד
    01/02/2010

קשה לדעת איך תהיה התגובה
    אין הבדל דרמטי בין התרופות והתגובה לתרופות ואין לתרופות השפעה על איכות ביציות
    מה שקרה לא חיב לקרות שוב

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו