שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    ג'סמין
    01/02/2010

שלום רב,

אני לפני טיפולי הפרייה. זו הפעם הראשונה שלי אני ביום השני למחזור - אז היום בבוקר הרופא שלי אמר לי לעשות בדיקת דם ואולטראסאונד , וכנראה בערב אני אצטרך כבר להתחיל להזריק את התרופות. אבל עכשיו חזרו אליי מהמרפאה ואמרו לי שהרופא מסר שאני לא אתחיל להזריק בינתיים , ויש מצב שאני אתחיל לקחת גלולות. אני לא יכטלה לדבר עם הרופא כי הוא בחו"ל , ורק מחר דברים התבהרו לי , בינתיים אני קצת בלחץ - אפשר בבקשה לומר לי מה זה בעצם אומר ??

אודה לכם על תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ג'סמין

ד''ר דוד ישי
    01/02/2010

יתכן שמדובר במצב הורמונלי שלא מאפשר התחלת הטיפול. יתכן שזה עניין טכני בגלל שהרופא בחו"ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה.....

ג'סמין
    02/02/2010

תודה על תשובתך,. הרופא שלי אמר לי שיש לי זקיק בגודל 19 , וזה קצת מוזר, כי הייתי ביום השני למחזור , מה שדי מפתיע , כאילו שאני לא במחזור - ולכן ביקש ממני כרגע לקחת גלולות ל 12 יום.

אני קצת פוחדת שזה ישבש לי את כל סדר המחזור , בשלושה החודשים האחרונים קיבלתי בממוצע כל 30-32 יום, ולפני זה היית מקבלת מסודר כל 26-28יום .
    אם אני אקח עכשיו גלולות למשך 12 יום - ואני מתחילה אותן היום - שזה היום השלישי למחזור - מתי בעצם אני אמורה לקבל בפעם הבאה. די מבולבלת ...

האם תואיל בטובך לספק לי הסבר מה בעצם זה אומר , הרופא שלי הסביר , אך אשמח לעוד חוות דעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה לשאלתי בבקשה !!!

ג'סמין
    04/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת .

ג'סמין
    04/02/2010

במסגרת הסיפור , התחלתי בהוראת הרופא לקחת גלולות ביום השלשי למחזור - למשך 12 יום .
    השאלה היא אם אני מקיימת יחסי מין, מה הסיכוי להיכנס להריון בימים שאני לוקחת גלולות - אזכיר שניתנה לי הוראה לקחת גלולות מכיון שבזמן המחזור היה לי זקיק בגודל 19. והרי איני לוקחת גלולות באופן סדיר.

ועוד שאלה מה בעצם הגלולות אמורות לעשות במצב שיש לי זקיק גדול כזהבזמן מחזור .

אנא התייחסו לשאלותיי - מחכה גם לתגובה הקודמת .

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ג'סמין

ד''ר דוד ישי
    04/02/2010

אני חושב שלאור העובדה שהיית ביום השני של המחזור ולפי הבדיקות , חשב הרופא שלא מדובר בזקיק אלא בציסטה. הגלולות עושות דיכוי של הפעילות השחלתית ועשויות להחיש את העלמות הציסטה. הגלולה לא תשב לך את המחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו