מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהג'סמין01/02/2010
שלום רב,
אני לפני טיפולי הפרייה. זו הפעם הראשונה שלי אני ביום השני למחזור - אז היום בבוקר הרופא שלי אמר לי לעשות בדיקת דם ואולטראסאונד , וכנראה בערב אני אצטרך כבר להתחיל להזריק את התרופות. אבל עכשיו חזרו אליי מהמרפאה ואמרו לי שהרופא מסר שאני לא אתחיל להזריק בינתיים , ויש מצב שאני אתחיל לקחת גלולות. אני לא יכטלה לדבר עם הרופא כי הוא בחו"ל , ורק מחר דברים התבהרו לי , בינתיים אני קצת בלחץ - אפשר בבקשה לומר לי מה זה בעצם אומר ??
אודה לכם על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ג'סמין
ד''ר דוד ישי01/02/2010יתכן שמדובר במצב הורמונלי שלא מאפשר התחלת הטיפול. יתכן שזה עניין טכני בגלל שהרופא בחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה.....
ג'סמין02/02/2010תודה על תשובתך,. הרופא שלי אמר לי שיש לי זקיק בגודל 19 , וזה קצת מוזר, כי הייתי ביום השני למחזור , מה שדי מפתיע , כאילו שאני לא במחזור - ולכן ביקש ממני כרגע לקחת גלולות ל 12 יום.
אני קצת פוחדת שזה ישבש לי את כל סדר המחזור , בשלושה החודשים האחרונים קיבלתי בממוצע כל 30-32 יום, ולפני זה היית מקבלת מסודר כל 26-28יום .
אם אני אקח עכשיו גלולות למשך 12 יום - ואני מתחילה אותן היום - שזה היום השלישי למחזור - מתי בעצם אני אמורה לקבל בפעם הבאה. די מבולבלת ...
האם תואיל בטובך לספק לי הסבר מה בעצם זה אומר , הרופא שלי הסביר , אך אשמח לעוד חוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה לשאלתי בבקשה !!!
ג'סמין04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת .
ג'סמין04/02/2010במסגרת הסיפור , התחלתי בהוראת הרופא לקחת גלולות ביום השלשי למחזור - למשך 12 יום .
השאלה היא אם אני מקיימת יחסי מין, מה הסיכוי להיכנס להריון בימים שאני לוקחת גלולות - אזכיר שניתנה לי הוראה לקחת גלולות מכיון שבזמן המחזור היה לי זקיק בגודל 19. והרי איני לוקחת גלולות באופן סדיר.
ועוד שאלה מה בעצם הגלולות אמורות לעשות במצב שיש לי זקיק גדול כזהבזמן מחזור .
אנא התייחסו לשאלותיי - מחכה גם לתגובה הקודמת .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ג'סמין
ד''ר דוד ישי04/02/2010אני חושב שלאור העובדה שהיית ביום השני של המחזור ולפי הבדיקות , חשב הרופא שלא מדובר בזקיק אלא בציסטה. הגלולות עושות דיכוי של הפעילות השחלתית ועשויות להחיש את העלמות הציסטה. הגלולה לא תשב לך את המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)